Đilas dobio Pink na sudu, naloženo da se u „Nacionalnom dnevniku“ pročita presuda

Ostavite komentar


    1. eto prilike da i ja odgledam jedan dnevnik pinka 🙂
      toj fabrici pljuvačke je davno trebalo oduzeti nac. frek.

      1. Samo Srbija ne sme nikad da ulaže kao od 2000 do 2012 godine.I to Đilase moraš konstantno narodu ponavljat.

      2. Dusice posrnula, ja nemam nikakve presude.
        Ja sam citalac Danasa koji prenosi vest o sudskoj presudi protiv informera.
        A ko si, mila, ti?
        Jesi li zalutala, pa ne umes da se vratis kuci, mami i tati.

      3. Tvoja je mukica jedino sto nema presuda protiv N1 jer bi vec Blatoidi vladajuce klike to zvonili na sva zvona.

      4. Nataša!
        A koje su presude donete protiv N1?
        Pre nego počneš da botuješ , informiši se malo i uključi u glavi ono sto verovatno nemaš…mozak!

    1. Ovo je dobra vest.Samo sudije da nastave da rade slobodno I nezavisno a ako Djilas planira da se bavi ukidanjem Pinka ,sta li ce da nam ukine posle Pinka

    2. Sa roze ispljuvkom nestaćeš i ti braon isprdak. Učinimo Srbiju konačno slobodnom!

    3. Izuzetak, učinjen zato što je kazna simbolična. Nikako ne ugrožava prestupnika. Uz pretnju od ovakvih kazni, Vučićevi blatoidi i ružičasta tv nastaviće pljuvanje Vučićevih političkih protivnika kao i do sada. Nastaviće i sejanje nemorala i prostakluka po medijskom prostoru Srbije.

    1. Necu da verujem da nepostoje posteni ljudi, na kraj krajeva ima ih dosta koje licno poznajem, problem je sto je sada talog na povrsini.

    2. Greškom si uzeo sa stola ceduljicu i poslao komentar koji je tvoj šef napisao za “Sanju“.

  1. Bravo za casne sudije.
    Posle drustvenih promena sudski zabraniti rad kvazimedijima i prometerima sukoba, nekulture i primitivizma.
    Lustracija i krivicni progon bez izuzetaka za sve krimose i vinovnike nase nesrece.

    1. Samo Srbija ne sme nikad da ulaže kao od 2000 do 2012 godine.I to Đilase moraš konstantno narodu ponavljat.

  2. Što pre osloboditi novinare N1,deluju kao da se u robstvu nalaze.Ni blizu slobodne reči.Oni prenose šta je baba Mara rekla kao važno a ne šta primera radi MMF objavi.Sloboda za novinare N1.

  3. Konačno da neko otvoreno kaže DA, ROZE ISPLJUVAK KOJI SEBE NAZIVA TELEVIZIJOM JE OVAPLOĆENJE MEDIJSKOG ZLA KOJE JE STVORILA VLASNA KOMUNORADIKALSKA BANDA KAKO BI ZAGLUPLJIVALA I TROVALA SRBLJE ZARAD SVOJE PLJAČKE I OPSTANKA NA VLASTI I TO RADI VEĆ 26 GODINA. ZBOG TOGA ĆE PO OSLOBOĐENJU SRBIJE PRVA MERA SLOBODNE SRBIJE BITI UKIDANJE I ZATVARANJE OVOG ZLA I RASTURANJE TOG OSINJEG GNEZDA RADI OZDRAVLJENJA I NORMALIZACIJE NACIJE. Ko bude to učinio ulazi u udžbenike za srpsku omladinu i pokolenja kao primer kako se sa suštinskim i višedecenijskim zlom mora obračunati zarad obezbeđivanja budućnosti i bukvalno opstanka naroda na ovom prostoru koga je to zlo trovalo.

  4. Zato njegov sin moze da ubija kolima po beogradu…ubice jedne obicne koje nikada nece odgovarati

  5. NASI PRAVOSUDNI ORGANI SU SE UGLADALI NA „SPECIJALNI SUD PROTIV SIPTARA“ SRAMOTA STA SE RADI ,RUSE BEOGRAD NIKO NEODGOVARA ,RUSE SKUPSTINU OPET ISTO,MALOLETNA DECA BACAJU KAMENJE ,BAKLJE I BIJU SE SA POLICIJOM , NIKOME NISTA KRIVA POLICIJA TREBALO IH PUSTITI DA SRUSE SKUPSTINU. POKRETACI TOG VANDALIZMA NISU NI SPOMENUTI A KAMOLI KAZNJENI. TELEVIZIJA N1 PRIKAZUJE KAKO POLICIJA JURI DEMONSTRANTE A NIKAKO DA PRIKAZE KAKO TI MITNI DEMONSTRANTI GADJAJU POLICIJU SA KAMENJEM I BAKLJAMA I ZAPALJIVIM FLASICAMA PUNIM BENZINOM. PRAVA NEREALNOST I SEBE NAZIVAJU „REALNOM TELEVIZIJOM A GLAVNI PROTIVDRZAVNI ELEMENT“.BEDA PRAVA SRAMNA BEDA BUDITE BAR MALO REALNI

    1. Ti si beda, SNS botu! Steta sto nisi bio ispred Skupstine da osetis policijski pendrek po ledjima! Zlo napredno nas unistava!

      1. Nije valjda da nisi pročitao nešto bolje od Draganovog komentara? Nedavno je bio jedan komentar pisan boldiranim slovima! Velika slova kroz ceo tekst su prevaziđena.

    1. Znaci,po tvojoj logici,sada treba sve „vas“ pozatvarati?! I nije to tako losa ideja,samo se onda obican covek zapita,kakva je to demokratija?! I kakve su to demokrate,koje tako rade……narod je sudija,a izbori su sudovi,pa ti vidi.

  6. ukidanje pinka ili bar njegovo prekomponovanje je izborni adut sledećeg izbornog pobednika

  7. A kako sad ovo da se desi
    Kad rekoste da je Sud i Pravosudje u potpunosti pod Vucicevom Kontrolom
    Kako je to Moguce

    1. Pa trebali su da pred sudom iznesu dokaze da je Đilas lopov. Nisu ih imali. I šta će jadan sudija nego da sudi po pravdi. Za godinu dana će opet da ih kazne sa smešnih 100000din jer će i dalje lagati i neće izneti u Dnevniku vest o tome da su osuđeni za laganje i klevetu i da moraju to da jave svojim gledaocima.

  8. Bravo, i pored simbolične kazne. Nadamo se da je ovo samo korak ka zatvaranju ovog zla koje je deformisani kulturno i nacionalno biće našeg naroda a sa kojim su na žalost koketirali i oni koji se sa Pinkom sada tuže i za to zajedno sa svima nama platili visoku cenu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.