Đilas dobio poziv od Vučića, razgovor sutra u 16 časova

Ostavite komentar


  1. И онда неки покушавају да нам објасне да нису сви исти.

  2. Sagovornici su se slozili oko SPS, oko BG na vodi, EU, potrebe uvodjenja sankcija Rusiji, priznanja realnosti na Kosovu.
    Ostalo je da usaglase par kadrovskih resenja na obostrano zadovoljstvo..

  3. Dva politička diva (pogledaj fotografiju ispod naslova), živ nisam do sutra, šta li će da odluče?

  4. Pre i posle njega će primiti još njih 10. Time će spustiti Đilasa među nebitne, sve predstaviti kako je on divan predsednik jer eto priča sa svima iz opozcije. Zapad će pozdraviti razvoj dijaloga u Srbiji.

  5. Нормална ствар у демократијама, бар како ја схватам демократију. Замислите реакцију медија да је неко из патриотског блока отишао на разговор са АВ.

  6. AV je Đilasu juče bio kriminalac, danas mu je „predsednik svih građana“, a sve slutim da će sutra oko 17h biti šef…

  7. Sve zbog, kao suza čistih izbora? Jedino me brine što Đilas misli da će AV ovog puta biti pošten.

  8. Po vama komentatorima je rešenje da SNS napravi koaliciju sa Milicom zanokticom i Milošem J. i nastavi da uništava BG kao Vesić.

  9. Pa i jeste privatan razgovor, oni se po zakonu nista ne pitaju. Rezultati izbora se jos uvek ne znaju, mozda ni oni zajedno nece imati vecinu u Beogradu posle ponavljanja na 350 od 1000 mesta, ako sud tako odluci.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.