Đilas odgovorio "Politici" koje su veze SSP sa senatorom Menendezom 1foto FoNet Milica Vučković

Iz dnevnog lista „Politika“ poslato je novinarsko pitanje Draganu Đilasu kakve su veze njegove Stranke slobode i pravde sa Bobom Menendezom, jednom od glavnih albanskih lobista, sa kojim se delegacija SSP srela 30. septembra prošle godine, ali odgovor nije objavljen.

Informativna služba SSP je Đilasov odgovor poslala svim medijima sa naznakom da ga mogu objaviti:

„Za razliku od Aleksandra Vučića, koji je blizak prijatelj i više puta se video sa ljudima poput:

– Toni Blera i Gerharda Šredera koji su bili najveći zagovornici bombardovanja Srbije i našeg naroda,

– Bila Klintona najodgovornijeg za bombardovanje Srbjje i čijoj supruzi Hilari Klinton donirao sredstva za kampanju jer je, kako je rekao, pametan

– bivšeg rumunskog premijera Viktora Ponte kome je dao državljanstvo i ststus počasnog savetnika,iako je bio optužen za korupciju

– Rudolfa Đulijanija, optuženog za korupciju i nameštanje izbora i čija optužnica ima više od 200 strana, sa kojim je zajedno radio na realizaciji projekta Beograd na vodi i koji ga je podržao u neuspešnoj kampanji za gradonačelnika Beograda 2012.godine, predstavnici SSP-a su se sa senatorom Bobom Menedezom videli samo jednom i to prilikom posete Senatu u kome je g. Menendez obavljao funkciju predsednika spoljnopolitičkog odbora.

Stojimo vam na raspolaganju da, ako ih ne posedujete, dostavimo fotografije i snimke viđanja g. Vučića sa Blerom, Šrederom, Klintonom i Pontom. Za g. Đulijanija možemo dostaviti i višesatni film“, navodi se u Đilasovom odgovoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari