Đilas: Na dan izbora ‘reći ćemo Vučiću: ‘Dosta, bre!’

Ostavite komentar


  1. Svakako se slazem da plate u Srbiji bi mogle biti vece, ali me mnogo iznervira kada o tome prica covek koji je bio na vlasti i dozvolio da radnici rade za mnogo manje plate nego sto su danas.

      1. znači sloboda te ne interesuje nego samo lova ? kažu da je to definicija modernog roba.

      2. Nikako da pokazu koliko je to ljudu doslo ma skup i uzvikivalo Vucicu lopove.A govornik covek koni je zaradio 620 milona evra za vreme svoje vlasti.

    1. Zapamtite jednom za svagda on je bio gradonacelnik Beograda,izgradio i renoviro dosta toga i nije odlucivao niti je mogao o visini plata.

          1. Da, Vučić je bio ministar kad je bombardovana zgrada RTS-a. Čini mi se da jedna novinarka nije bila na radnom mestu!?

    2. U njegovoj kompaniji su radnici imali prosečnu platu 1000 evra pre više od 10 godina. Drugo on nikad nije bio republički vlast gde se kreira drżavna politika, tamo gde je imao ingerencije I te kako jd vodio računa o vidi I plata, primer su I povećanje plata vaspitačima. Treće oni su zatekli plate od par desetina maraka, za svoje vlasti, što njih što DSSa oni su prosečne plate digli na 400 evra, ovi za 8 godina ne dobaciše ni do 500 evra. Istinu treba govoriti, ništa ne boli.

      1. bankrotirasmo od kako je preuzeo ds – uzdigao je vucka na tron – jednocifren je bio rezultat ds kad ga je on preeuzeo – bio u ilegali dok ga je aleks vucic drzao na celu kosarkaskog saveza – tuga jedna

    3. Djido u opoziciji,kasa puna, Djido na vlast,kasa prazna.Bar da nam „pošteni“ Djido kaže kako se pošteno krade,pa da svi budemo bogati…

  2. Ne znam da li mi teze pada da slusam i gledam Vucica iz svakig linca ili vas, moje kiji svaki dan pricate istu pricu.
    Ne mogu se pimiriti bijlotom. Slibodni izbori, u refu. Znsm sta nudi in, znam sta nudite vi! Mogli smo da promenimo stanje samo izladkom na izbore. Bojkotom nismo i necemo nista.

    1. 26og aprila treba bojkotovati izbore i neka pobedi SNS sa svojim trabantima. Ubrzo Vucic mora prihvatiti resenje za Kosovo i u tome prava opozicija ne treba da ucestvuje. Oni sto su vladali 90ih, vodili ratove i zlocinacku politiku, izgubili su Kosovo i posteno je, da oni taj vruc krompir vade iz vatre. To ce biti Vucicev politicki kraj i zato je njemu potrebna opozicija na izborima, kako bi podelio odgovornost.

  3. U ovom „bre“, sadržan je sav program opozicije? Ne razlikuje se suštinski od Vučićevog „sikter, bre“. Ubedjen sam da biste, koliko sutra, bili u koliciji sa Vučićem & co.

  4. Dobar deo lidera opozicije nije mogao da nadje zajednicki jezik u Demokratskoj stranci nego su osnivali svoje stranke, pokrete. Kako ce onda da se dogovore u Vladi Srbije?

  5. Neinventivni, prosti, kao i on… kakva ste onda alternativa?!
    … a dao vam je kao na tacni idealan šlagvort onim „za našu decu“

  6. Jel ovo “bre” postalo modus operandi u srpskoj politici?

  7. Urednik, kako bi bilo da pročitate ponovo tekst pre nego što ga objavite, bilo bi poželjno da ispravite greške. Ne čitamo Kurir i Informer.
    Oni koji se bave cenzurom bi mogli malo da podju na odmor. Izgubićete sve čitaoce.
    BOJKOT !

  8. VUČIĆU, ODGOVIRI!?
    Da li si kršio Ustav Srbije? Da li si predao Kosovo u Briselu: 30.juna 2015.g.? Da li si krao i lagao srpski narod? Bekni…
    Ja se kunem da si sve ovo radio. Na kraju, ako ne budeš doživotno osuđen teško nama…
    P.Sajdžo 2020

  9. Podviće rep i učestvovaće na izborima … U protivnom moraće da čekaju 4 godine do sledećih izbora da dobiju kakav-takav legitimitet. Do tada će u političkom smislu biti niko i ništa. Obična, nebitna šačica luzera i nezadovoljnika, a koga, bre, takvi interesuju?!

Ostavite komentar


Politika

Vučić utiče i na budući sastav Evropskog parlamenta? 10

Vučić utiče i na budući sastav Evropskog parlamenta?

Klemen Grošelj, poslanik u još aktuelnom sazivu Evropskog parlamenta (EP), trebalo je da na listi Gibanje Svoboda zauzme visoko mesto kao kandidat za novi mandat u toj evropskoj instituciji, ali mu je odjednom ponuđeno znatno niže mesto, koje njegove šanse da ostane evroparlamentarac svode na nulu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.