Đilas: Neprihvatljiva izjava Veselinovića o Mileni Ivanović

Ostavite komentar


  1. Kako god Veselinovic je svakako neotesan. Ili je glup i neotesan ili je podmetnut od strane sluzbi i neotesan. Kao neotesancu njemu je nemoguce da na bilo koji nacin predstavlja demonstrante. Njegov mentalni sklop vise pripada naprednjackom korpusu. Stoga tesko da on predstavlja Djilasovu perjanicu. Pre ce biti da je podmetnuto kukavicje naprednjacko jaje ili je prosto zalutao.

    1. Koloko je meni poznato, ovo što se događa u Beogradu i još nekim gradovima su građanski protesti a na stranačke demonstracije. Što se mene tiče svako ima pravo na svoje mišljenje ali se reči moraju birati. Svi jezici koji se koriste u Srbiji su dovoljno bogati da se svako mišljenje i duševno stanje može iskazati rečima. Jedini problem je obrazovanost, odnosno neobrazovanost. Eto, ja samo toliko.

  2. Savet jedne bake Mileni.
    Ako je ikako moguce (evtl. obaveze koje si zbog materijalne ili druge pomoci preuzela) koncentrisi se na dete i dostojanstvo samohrane majke.
    Toliko pojavljivanje i tvitovanje u javnosti izaziva u najmanju ruku nelagodnost. Dete moje, materinstvo je najtezi zadatak, ne rasipaj se
    na nevazne stvari. Mlada si i lepa, bice vremena za sve.

    1. Ne. Naprotiv. Milena je bila uz Olivera sve vreme dok je bio u zatvoru, podržavala ga je i savetovala ga. Zajedno sa njime odlučivala o Oliverovom povratku u politiku.
      Ovakav savet mu dođe kao: „Kada nećeš sa nama, onda ne moj ni sa kim.“ Suviše providno.
      E, pa ja sam jedan dedica, sa veoma izraženom brigom o porodici, i baš zbog tih atributa što pripisujete Mileni, milo mi je što je personifikovala mladu ženu sa KiM, koja eto može i u vladu, kao savetnica za kulturu premijerke.
      Nekada davno poštovana @VB je predstavljala žene sa KiM koje su protestvovale kod Terazijske Česme, kao, parafraziram: „Skupina pogurenih žena zabrađenih u crno koje umesto da čuvaju svoje unučiće landaraju ispred Hotela Moskve omiljenom sastajalištu izbeglih sa KiM“…
      E, pa, ovu ženu, teška srca priznajete, „Mlada si i lepa“ teško ćete uterati u stereotipe, i uvrežena shvatanja o ženi i majci sa KiM.
      Pustite je da izabere svoj put.
      P. S. Eto i Savez za Srbiju ima svoga Bratislava Gašića.

  3. Ovoj jadnoj raji treba slobode i pravde isto koliko i hleba i vazduha,ali do toga ne stizemo sa ovakvom vlascu,ni sa Djilasom,Radom Trajkovic,Vukom Jeremicem i deckom iz Dveri.
    Manje glumaca i ostalih artista!Zar je moguce da mi nemamo nekog casnog,postenog ,nekoga od nas,ko moze postati nesto kao Leh Valensa sa pametnim savetnicima.Mozda ce biti podmetnut kao i nesrecni Leh ali znace vise sta nas boli i muci od pozera,glumaca,sminkera…
    Svi znamo da smo kvarljiva roba i da niko ne moze biti lider zauvek:ali da makar u startu biramo sami,a posle cemo videti kako cemo kad se pokvari…
    Pricu o lepoj udovici sa detetom dozivljavam kao kukavicje jaje koje treba izbeci.Kao sto rece jedna komentatorka,ona ima vazniji zadatak od ove kaljuge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.