Đilas o naprednjacima u Skupštini: Kako vam ne dosadi…

Ostavite komentar


  1. Jeste po Djilasovoj prici ispada da sad svi naprednjaci samo o njemu pricaju. Za razliku od opozicije napredna stranka se bavi mnogim stvarima dok Djilas i drustvo nemaju nijednu temu osim Vucica.

  2. Ocekivati od clanova SNS stranke da se u Parlamentu ponasaju pristojno i ne iznose i neistine iluzorno je ocekivati kada se i ministri ne ponasaju bolje a to su potvrdili na poslednjem zasedanju.Ministar Mali ponizava politicke protivnike , prica u Skupstini tako da imam osecaj da ne zivimo u istoj drzavi.Vidjam puno ljudi kako preturaju po kontejnerima a moji prijatelji i ja ne preturamo po kontejnerima jos uvek ali jedva prezivljavamo i veoma retko posto nemamo novca kupujemo i parizer.Ministar Mihajlo Jovanovic kome je nalozeno da prica neistine o SBB-u i favorizuje gubitasa Telekom bas iritira.Poslanici Bakarec,Jovanov,Djukanovic i mnogo njih se ponasaju kao da su na vasaru jer im je nalozeno da se tako ponasaju ili navedeni zele da se nametnu za bolje pozicije pa se tako ponasaju.Posebno nerviraju Bakarec i Jovanov preletaci sa svojim prostackim jezikom i upadicama.Djilas ne moze da ocekuje od onih koji se nogama i rukama bore za udobne fotelje da se pristojnije ponasaju a treba da ima na umu da zivi u neuredjenoj drzavi Srbiji.

  3. Ako već tvrde da je lopov što ga ne uhapse, kao Miškovića svojevremeno? Verovatno znaju kako su prošli sa tim hapšenjem pa narodu bacaju prašinu u oči kako bi zaštitili svoje tajkune.

  4. Ubacuju flajere jutros u postanske sanducice u kojima vredjaju jednu divnu skolovanu i sposobnu damu od koje oni koji pisu lazi o njoj mogu da nauce mnogo toga.Podrska Mariniki Tepic i partiji kojoj ona pripada od nas koji pametno razmisljamo.Sigurno necemo poverovati onima koji na flajerima pisu lazi i koji su doveli ovu drzavu do dna.

  5. Ja se pitam kako tebi vise nedosadi da radis to sto radis bolje bi proso da se bavis nekim biznidom nego politikom

  6. Ja razumem, overloud pominjanja Đilasa jeste možda previše napadno. Ali ljudi, na Đilas je bio zaboravljen nekoliko prethodnih meseci. Sa druge strane ime Vučića se pominje kroz tekstove, mimove, video klipove u tolikim količinama na dnevnom nivou da zasenjuje bukvalno svaku drugu opsesiju koja je postojala na ovim prostorima. Ja se čudim kako on nije napisao to „kako vam ne dosadi“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.