Đilas osniva Stranku slobode i pravde

Do kraja meseca se očekuje nova partija na političkoj sceni

Ostavite komentar


  1. Pa svi sad koriste proteste da drze govore po gradovima Srbije jer da nema protesta, ko zna koliko bi doslo na skup neke partije u ovom ili onom gradu. Ovako im protesti dobro dodju za putovanja po Srbiji i govorancije pred masom. Djilas kaska za drugima sto se tice stranke, on ide kao individua da drzi govore. Ali on ima lovu za marketing a drugi nemaju, a mediji vole one koji trose pare kod njih. I do sada je Djilas bio vise u medijima nego Borko ili neki drugi lideri. Meni licno je najbitnija lustracija i otvaranje dosijea to jest promena sistema, a to su svi poceli da izbegavaju, promena sistema je postala samo fraza jer je SzS infiltriran od strane saradnika tajne sluzbe, sada kazu: lustrirace samo one koji su se ogresili o ljudska prava. Za takve postoji sud, a lustracija obuhvata sve saradnike sluzbe, ali to Djilas, Tadic i drugi ne zele, prava lustracija bi izbacila iz politike 90% politicara. I ako Djilas dodje na vlast, spijuni ce da se izvuku, i nikad necemo saznati ko je pored Djindjica radio za kriminalnu sluzbu. Da ne govorim da sam radio kao statista 3 meseca, Djilasova firma snima Sindjelice, statisti dobijaju 1000 dinara za 12 sati snimanja, to je 80 dinara na sat, tako se Djilas bogati. I da li dobija pare od Vucicevog ministarstva kulture za snimanje serija i filmova?

    1. „i nikad necemo saznati ko je pored Djindjica radio za kriminalnu sluzbu.“
      eto, čovek svaki dan nešto novo, na primer ovo da je đinđić radio za kriminalističku policiju, kao i to koji sve profili pučanstva ovo čitaju i ostavljaju komentare… nesvakidašnje i zanimljivo, u svakom slučaju.

    2. Statisti su oni koji statiraju i ništa ne govore .Drž’ se toga , Mile.

    3. Ti bi da statiras za 5000? Idi kod Marica i Mitrovica, kada gostuje AV, tamo ces da dobijes samo radost, sto si video predsednika. Ako se onesvestis, imaces cast da te isti i pomiluje.

    4. Mile, ograničen si k’o terasa. Razvijaj svetske zavere i ko je i gde sklonio Sveti Gral!!

  2. Đilasova organizacija biće levo orijentisana… pa baš smešno. Unapred da kažem – ne, nisam bot. To što o Đilasu imam samo malo bolje mišljenje nego o AV-u i njegovima, ne znači da jesam. Smešno, stvarno smešno. I sve te priče o vladi eksperata (kao da već nismo imali famozni G17) i Đilas i Jeremić koji se maltene kunu da neće da imaju političke pozicije. A šta ćeš onda u politici? Da bi ostvario nekakav uticaj… i kao SZS se zalaže za lustraciju od 1990. na ovamo. Voleo bih da mi neko objasni kako će to Đilas samog sebe da lustrira?Ili Vuk Jeremić npr. Kakva smo država bože pomozi, sakloni i spasi…

  3. Šta je sada ovo zbog čega se nije vratio u Demokratsku Stranku?
    Što semene tiče sada su zaista svi vrlo slični na političkoj sceni.
    Hoćemo novog Lika razumnog što nije vladao ranije. Neko ko Kojo Milojko Pantić Zelenović ili Jerkov. Dosta je crveno crne koalicije koja je i na vlasti i u sada najglasnijem delu opozicije

  4. Dosta nam je Đilasa i Jeremije .Dajmo sansu novim snagama ove smo vec iskusili i dosta vise.

  5. Zovite bivse djb-ovce da se prikljuce, tu ima odlicnih ljudi i kvalitetnih ali ih je radule rasterao

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.