Đilas: Palmer nije tražio od opozicije da učestvuje na izborima

Ostavite komentar


  1. Djilas je u procepu kako god okrenuo..Pod bilo kojim uslovima da izadje na izbore sa celom druzinom Vucko pobedjuje..E sad ako bojkotuje.. i da izlaznost bude velika a lako moze da se desi…Ds ce sa Dss jos neke stranke iskoristice bojkot i preci cenzus koji ne bi presli..A ako Djilas izadje na izbore onda nema kukanja tipa kradja,mrak,ne fer uslovi…sto si brale dao izlazenjem legimitet izborima..Kako god odlucio Djilas i druzina puca.Palmer tera da se svi bace sa politicke litice.Mada i za ocekivati Usa su prodavali sve svoje saveznike ..

      1. Interesantna je tolerancija ovih ‘demokratskih’ moderatora iz Danasa 🙂

        1. Vidim Stefanovicu da u tebi lezi ili ti čuči diktator…Ako nije po volji Djilasa ne treba ni da se objavljuje??!

          1. u nspm kod vukadinovica nista sto je protiv djilasa ne prolazi da bude objavljeno / zestoka cenzura

  2. pozanimanjusam diplomirani pravnik diplomirani politikolog posle svega formiracu stranku nisam bogat zivim na selu imam 55 godina i vratio sam se iz nemacke amerike rusije kine francuske svuda sam radio kao savetnik a sada je dosao red na moju zemlju ne mogu gledati ove bljuvotinje od opozicije

    1. A gde su ti ostali, . ! ? i Velika Slova, … ‘Savetnice’, …. u ucicevoj prodavnici sendvica?

      1. И ти би Радоје да будеш Домановић, али ти нешто слабо иде.

  3. Kakve veze ima Palmer sa izborima u Srbiji? Ko ne žeči da učestvuje, ne mora, kazniće ih narod zbog poltronstva i kukavičluka.

  4. Ne sumnjam da Amerika i EU prizeljkuju da opozicija ucestvuje na izborima nezavisno od uslova.Tako bi i Vucicev referendum o Kosovu kao prilepak izborima dobio legitimitet. Oni bi dobili Kosovo kakvo zele a Vucic jos jedan mandat!

  5. Znaci distinkcija je izmedju nije trazio i pozvao?!
    Čovek ocekuje da neko u opoziciji radi bilo sta smisleno i konstruktivno,da se time ozbiljno i predano bavi a ne da izigrava manekenku koja seta,slika se i daje intervjue.
    Ponekad ne mogu da razlucim da li nam je gora vlast ili opozicija.Sigurno je da smo sve ovo zasluzili jer nismo cuvali ono sto smo imali,a sto je vredelo,pa smo prodali veru za veceru,za postenje jednog Kostunice…

  6. Onda i nemojte,ionako su unapred namesteni,sto da se dzabe mucite.Bilo kako bilo Amer vam sugerise sta da radite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.