Đilas: Pobedio je svako ko je pružio otpor režimu Vučića

Ostavite komentar


  1. Bravo Dragane. Jasno je da zasluzujemo bolje nego sto imamo, a to bolje si i ti. Podrska!

      1. E moj Dragane, pa tebi ni bog ne moze da pomogne!!! Druze, ti si se pokazao I dokazao, pa most na adi Koji si to toboze napravio kostao he kao CEO koridor 10!!

    1. Ja se nebi tako hitro zaletala u komentarima , iako Đilas ima dobre namere da Srbiji dtsbi na težim lečenja , potrebno , ali dačeksj prikane još malčice predstoji nam Bojkot …

  2. Podrska gdinu Djilasu. U odnosu na onu bezocnu karikaturu AV, Vi ste kulturan, obrazovan, lepo vaspitan i iznad svega, pametan i sposoban. Zar treba da trpimo narcisa kome je samo licna moc, bogatstvo i obozavanje vazno? Prosla su ta vremena. Zato Dragane, ne odustaj!

    1. Dobro mislite , sem ako sam Vas razumela da je Vučić.obrazovan.
      Prvo to ne vidi mo, čak i ne čujemo, s o toj diplomi dtudents generacije ,ja Vam kažem da je dotični studirao 7 godina , sli da i dalje pravnu nauku nije savladao …

  3. kad se samo setim kako je komunalna policija mlatila sirotinju bez bus plus karte / pozelim da se djilas ponovo vrati na vlast / dole sirotinja!!!

  4. Uskoro ce im dogoreti, a tek onda ce poceti pljuvanje po SNS od strane njihovih pristalica, sve ce izaci na videlo, nasi ljudi su upravo takvi. Kriminal, korupcija sve ce se saznati budite uvereni, mnogi ce zavrsiti iza resetaka jer ce pritisak naroda na lustraciji i zakonu o poreklu imovini biti PREVELIKI.

    1. Zakon o poreklu imovine kažeš?Pa,vidiš da su Djilas,Jeremić,Veseljko zvani “Boško“,Zelenović,Bastać… i ostali iz SzS podivljali kad je taj zakon stavljen u proceduru, a nešto nisam primetio da su ovi iz vlasti i deo normalne opozicije nervozni zbog tog zakona…

      1. “ Tako je “ … “ ljubisa “ opozicija “ podivljala “ samo zbog otvaranja procedure zakona o poreklu imovine dok “ eminentni “ clanovi sns sekte . Vucici , Stefanovici ,Dacici , Gasici , Todorovici , Petkovici pa jutke , zelje , vesici i ostali “ sitniji “ igraci mogu mirno da spavaju uz male stresne situacije kad im se “ slucajno “ omakne neki “ Krusik “ , neko “ koferce “ , neki trg Republike ili neka Jovanjica …a da ne spominjem brda koja se ruse , deonice “ auto puteva koje treba popravljati pred otvaranje , aerodrum bez aviona , sa mona Lizom iz Tuzle i Mrkonjicem

      2. Sa vama Ljubiša nema razgovora, zar još uvek ne razlikuje profil normalnog državnika od Vučića..kraj…

  5. Jos taj patoloski problem Djilas ima u glavi da su porodice svih ministara i predsednika umesane u teski kriminal.
    Valjda covek misli kako je on vladao tako svi rade.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.