Đilas: Ponoš je častan i pošten, a to je potrebno srpskoj politici

Ostavite komentar


  1. Ne znam za vas, ali kako sve više vreme odmiče, sve sam više ubeđen da ova kvazi opozicija igra kako Zvončica lupa u daire i da se nikad neće desiti finale ovog velikog rijaliti šoua. Spas ne postoji!

  2. Ako je kvalitetan,častan i pošten, ne znam kome se pravdate ,niti od koga ga branite ,kandidujte ga ,i to je to.

  3. Ne znam samo po čemu je to Ponoš najbolji izbor za kandidata opozicije? Nit mnogo stručan nit pošten.

  4. Moram da pitam: Zar nije NORMALNO da nas kandidat za predsednika bude castan i posten covek? Valjda osim tih PODRAZUMEVAJUCIH osobina treba da ima jos nesto? Vec smo za slicnog glasali one dvehiljadite, zar ne? Pa kuda nas je to odvelo?

  5. Kad vidim Djilasa, i čujem Marinku, Jeremića i Ponoša, imam neodoljivu želju da glasam za Vučića.

  6. Ja sam za gđu Sandu Rsšković Ivić.Obrazovana, vaspitana, politički potkovana, zna mu dijagnozu i ima lek za njega.

  7. Koliko je pošten pitajte njegovog komandira kojeg je vratio iz penzije i unapredio u generala. Van svih zakonskih normi.

  8. Slazem se gospodine Djilas i mislim da bi posten i cestiti narod Srbije dao glas generalu Ponosu za Predsednika Republike Srbije. Ako se kandiduje, ja i moja porodica cemo mu dati glas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.