Đilas: Potreban novi Krizni štab

Ostavite komentar


  1. Pa sto do sada niste napravili strucnu grupu koja bi informisala ljude o realnoj situaciji? Da nije prof. dr Radovanovica ne bi se cula rec zdravog razuma.

    1. Nisam hteo da pisem al nemogu da dozvolim da udbaske halucinacije budu jedine. I ja zameram Djilasu strpljivost i kostunicinu mirnocu na sva ova desavanja. Mozda Djilas zna sto mi neznamo da ce AV sam da ode i da se dosta nakrao i nalago. Narod na zeleznickoj stanici o njemu misli da je supetlica nit pevac nit kokoska. Da je pametan jeste al da ovako radeci nikad nece promeniti AV. Korov u njivi se ne cisti konstatovanjem neg motikom i plugom. Sta narod da ocekuje od Djilasa da ih povede E TO NAROD NECE DOCEKATI. On ce se ozeniti jos neki put i to je njegov maksimum. Ovde se trazi ORAC a ne ruski spijuni i rusofili Jeremic i Obradovic -ovde treba VLADIMIR GAIC ADVOKAT za presednika ,sve drugo je kupljeno ili je na prodaju.

  2. A, kada organizujete skupove ne ugrozavate svoje i tudje zdravlje?! Slika Dragana Djilasa od pre deset godina i ova kao obrnuta slika Dorijana Greja, on na slici sve uzasnije(umesto mladje) izgleda…mada se slazem da se naprave novi krizni stabovi da bar negde pokazemo saradnju, kad nam je kao narodu usud da se uvek i oko svega delimo…

  3. U čudu sam što nisi zaplakao, jer nesuđeni glumcu, dokle više uzbunjuješ narod. Zsr te nije sramota šta radiš, umesto motikom da obrađiješ zemlju ti na državu. Ne ispaštaš ti, nego narod koji ne razmišlja svojom glavom, tj besposličari koji se šegače od dosade. Dosta ste pokrali i sad bi još da obezbedite i unuke na tuđim leđima

  4. Ako zaista želite dobro Srbiji, gospodine Đilas, skoncentrišite se na suštinu. Sve više je utisak, da niste sposobni za političko angažovanje ljudi, ne umete ili nećete da iskoristite energiju naroda. Ili se ozbiljno poduhvatite posla, ili nestanite sa političke scene, jer ovako uništavate svi vi „NAVODNI“ opozicionarti ogromnu energiju građana, i naravno, pomažete ovoj suludoj vlastodržačkoj garnituri.

  5. Prof. Radovanovic izlazi sa cinjenicama koje su katastrofalne ali ne govori ko mu rekao o velikom broju umrlih , ako izadjes sa nekom informacijom ne mozes reci rekao mi je jedan lekar ili jedan covek .

  6. Jedan od svetlih trenutaka jucerasnjeg okupljanja gradjana bilo je ogradjivanje od pojave Vuka Jeremica i verujem da bi to bio stav prema gotovo svim vodjama opozicionih stranaka. Narod polako stavlja znak jednakosti izmedju vas i Vucica, svestan da ste vi odgovorni jer nam se dogodio on. Izgubili ste kredibilitet naroda, posebno ti, Dragane i ne kolebaj se, povuci se iz politike i prepusti mesto onima kojima narod veruje. Marinika je vise od dostojnog naslednika, odlucnost i odsustvo hipoteka iz proslosti je za to kvalifikuju. Ovakvim potezom dobio bi na velicini, daljim ostankom postajes jos jedan Boris srpske politicke scene.

  7. Srbija nije imala goreg patrijarha od tebe irineju!!! Ti si sramota za Srbiju!!! Dao si orden Svetog Save antihristu i kriminacu!!! Kako te nije sramota da se uopšte oglasiš?!! Otac Grigorije je Srbin i to ti naravno SMETA, jer nije bezbožnik i kriminalac!!!! I ti ćeš uskoro biti sa svojim lgbt drugovima. Ne znam samo da li ćete i oni tada želeti?!! Skini mantiju jer je odavno NISI DOSTOJAN!!!! Bog ti neće oprostiti, a ni mi Srbi!!! Prodana dušo!

  8. U redu je prof.Radovanovic (koji bi nas hranio osiromasenim uranijumom), a mozda je to pravi lek Koga drugog? Recimo ti bi mogao da budes neki savetnik, Bosko sa svojim epidemioloskim iskustvom specijalni savetnik….Ludi krajnje je vreme da svi koliko vas ima 7-8, koji ste se pocepali kao sifonske gace odete kolektivno u Lazu, da vam neko ustanovi dijagnozu i propise terapiju. Ovako ste smesni i Bogu i narodu, a Vucic se zajebava sa vama kako mu se digne. A narod ceka nesto i nekoga koji ce imati barem 2 gr. pameti i pokrenuti ga.

  9. Moram kao građanin Srbije da komentarišem ove fašiste koji hoće da uništesve pred sobom upasti u najveće telo republike Srbije i praviti lom to su fašistički vandali i spunim pravom se obraćam predsedniku Srbije gospodinu Vučiću da od mene ima saglasnost pošto javno iznosim a isto ima saglasnost i od ostalih građana Srbije koji krišom odobravaju a ima ih oko devedeset posto da izvede vojsku i da pokaže fašistima koja im ja čarapa na kojoj nozi a vođe Đilasa Obradovića noga i pojedine popove nanu im jebem dali nose mantije da pozivaju narod da upadnu u skupštinu staviti ih u zatvor na duže vreme a prave hrišćane bi zamolio da napravimo jedan bojkot prema popove tako što ćemo sami raditi umesto njih mesto vodicu za slavu uzeti ikonicu troje ručice preko nje preliti vodu i eto Vodice za mešenje kolača to je čistije nego oni promrmljatidva minuta uzeti pare itrčeći otići kod drugog neka pocrkaju mamu im popovski Tito je bio lek za njih tad su išli pešice i po neki vozio bicikl a sada voze zjipovi od svega oslobođeni.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 8

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.