Đilas poziva na smirivanje strasti

Demokrate neće preispitivati odluku o ulasku u Savez za Srbiju zbog neprimerenih izjava lidera Dveri

Ostavite komentar


  1. E moje demokrate… Vaša individualnost je uvek pobeđivala jedinstvenost. Zato ste tu gde jeste. Pravo mišljenja je obavezno, ali suprotna mišljenja u samom vrhu stranke?… Pa elementarno politički pristojno bi bilo ne iznositi ih u javnost. A Mićunović ga je izneo jer je znao da će „upecati“ nekog iz SzS i dati priliku Jerkov, Balši i ostalima da zbog njegovog „lika i dela“ izvedu DS iz opozicione zajednice. Mučno…

  2. DS treba da ostane uz glavni dio opozicije iako je Boško rekao nešto što jeste uvrijedljivo,ali ne može se reagovati tako djetinjasto.treba da traže izvinjenje od Obradovića i treba da dobiju izvinjenje.Isto tako mi nije jasno Mićunovićev stav,jer ako DS ne spada uz opoziciju gdje onda pripada, uz Šešelja, Čanka,Čedu Jovanovića? ako je većina DS za bojkot ostali bi valjda trebalo da to poštuju i da se priklone tom stavu svoje stranke.DS mora da uradi nešto radikalno,jer učešće u politici i borba sa ovim zlotvorima na vlasti zahtijeva nešto radikalno,da se malo ruke isprljaju a ne da se sve radi čisto,fino u rukavicama,kako bi hteo Mićunović.to im do sada donosi par procenata glasova,pa ako hoće da ostanu na tom neka slijede Mičunovića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.