Đilas: Srbljanović uvredila sve građane Beograda koji nisu u njemu rođeni

Ostavite komentar


  1. Više neću kročiti u pozorište u kojem se prikazuju Srbljanovićkine predstave, ona je veliko razočaranje. Šta joj se desilo?

    1. A kad je pa dotična imala zdrav razum, samo se sada stanje njenog mozga drastično pogoršava. Biće sve više imbecilnih komentara i „analiza“ ubuduće.

    1. Tako je svidjalo nam se ili ne, svi smo mi, da parafraziram, pomalo provoncijalci. Ali ovde postoje dve ocigledne nejasnoce. Prva: zasto Djilas brani doticne kada u kampanji nije izasao van kruga dvojke, secam se njegove milion puta ponavljane fotke iz centra, sve u bez fensi cizmicama. O periferiji se „borio“ internet saopstenjima. Druga, kudikamo vaznija je: da li je istina da je, kao sto svi kazu, upravo Djilas bio zagovornik pasarele. To je mnogo vaznije od macina obracanja Srbljanovicke. I za kraj poruka za Djida: da je malo uredjena infrastruktura periferije na kojoj zivimo, pa da alalimo ovakva i onakva zivkanja. Znate ono: moze i lonac ali me nemoj razbiti. Hvala.

  2. Svako ko prati njen rad zna da ovo nije istina. Biljana cak i kritikuje one koji se hvale time da su rodjeni u Beogradu, ali naravno, svako ko kaze nesto sto se Djilasu ne dopada, odmah je njegov neprijatelj.

  3. Tema Jovanoviceg napada na Vesica je Pasarela. Kada je Biljana „objasnila“ stvari oko Pasarele, to vise nije vazno , vec skrecemo temu!!

  4. Mrdjan Bajic je licnost koja treba da se oglasi povodom rasprave o starom i novom projektu. Videla sam prvobitni projekat, koji je radio u saradnji sa britanskim kolegom, pricao nam je o njemu kada smo ga posetili u njegovoj staroj skulptorskoj radionici. Buduci da je deo tog projekta omazz naucnom eksperimentu, a u danasnjem projektu se taj deo (i ne samo taj) sasvim izgubio, ne bi bilo nevazno da Mrdjan javno kaze istinu o razlici izmedju projekata, a mogli bismo, mada je to malo verovatno, saznati i razloge neuspelog pokusaja plasiranja prvog projekta, i svodjenja te prvobitne ideje na nevericu od ove nove.

  5. Ona je pokazala svoju pamet time sto je prisla uz „maketu“ premijerke, pa zato ne ocekujte nesto razumno ipmstno od nje,sa kim si takav si

  6. jel ta beše čuveni beli listić. ti ljudi više nemaju prava nikome da kažu ništa. meni je neverovatno da iko sa malo mozga nije znao šta će se desiti kada vučić zajaše na vlast. mišljenja sam da su beli listići sastavni deo ove vlasti, osim možda vesne pešić koja se javno pokajala i izvinula za grešku. ova sada izjava je samo nastavak pogubnih uticaja nje i njoj sličnih koji su nas i doveli u ovu diktaturu.

  7. У чему је проблем ? Значи не смемо да кажемо да смо рођени у Београду ? Наравно да је више досељених него рођених али то не значи да је право већине да ускраћује право мањине.Албанци су то учинили у А.П.КиМ само зато што Срби нису смели да „увреде“Албанце и да кажу ћињеницу,јесте рођени смо овде.

  8. Pukla „ljubav“. Svi treba da igraju kako Điki zamisli, ko pogreši u koraku postaje nepoželjan.

  9. Čudno da Dragan Djilas brani ljude iz provincije, to mogu i da shvatim, samo što je pomenuo Nikolu Jovanović, Marka Bastać, Peđu Mitrović i Pavla Grbović da su najbolji predstavnici jedne nove generacije političara to ne stoji i nije istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.