Đilas: Svi koji izađu na izbore rade u korist režima

Ostavite komentar


  1. Posle Djilas proziva da Vucic podstice podele u drustvu!! Sta je onda ova izjava da “ Ko nije sa nama, taj je za Vucica“??

    1. Podele u društvu nisu bile ovakve do predsedničkih izbora, a onda vas je Vučić odrao na izborima kao Musa jarca,čak pet puta više glasova je dobio od vašeg kandidata.Tu počinje vaša agonija,šetnje,počinjeje sa pretnjama,da delite gradjane na SNS krezube botove, i na vas “elitu“,da čupate znakove,napadate sve koji ne misle kako Djido kaže, i sad vam Vučić kriv što vas narod neće,pa neće vas jer mnogo lažete… Setite se samo kako ste lagali kad su bile poplave,uživali ste u tome,uživate u svakoj nevolji Srbije, i pitate se zašto vas narod neće…

  2. Mislim da bi tebi bilo ok da rade u tvoju korist ali pošto ne rade sad malo kukaš.

  3. Sto znaci podrzavaju,,ne razumem u cemu je Djilasov problem?Trebao je da se kandiduje i da odmeri snagu sa rezimom!Prosta stvar!

  4. Šta če nam izbori ako znamo da ćeš ti pobediti? Što da se maltretiramo da glasamo, što da se baca narodni novac? Bilo bi dobro da ne uđemo u klopku režima da na njegovu bahatost odgovaramo istom merom, ne treba tako lako gubiti živce. I šta to znači svi koji izađu su sluge režima – to uključuje Zelenovića i Paunovića? Pretera ga Đido …

  5. Ti si pokazao šta znaš. A nisi se suočavao sa ovakvim problemima. Šta bi ti radio da ti ovakve katastrofe prete kada si u mirnoj situaciji bio nesposoban.

  6. Po komentarima bih rekao da sve vise botova SNS cita DANAS sto je pozitivno.

    1. Naterali ih . Nije ni njima lako. Zamisli da moraš da čitaš ,,Informer?“ Ja ne mogu!

    2. Upravo je tako. Sit sam se ismejao čitajući priglupe floskule – “komentare“.

  7. Prozivanje i vređanje građana na ovaj način samo pokazuje kakvu kvazi politiku vodi Đilas.

  8. Za ovu vlast ste najvice ucinili vi.Ti svojom arogancijom kod izbora Bus plusa i izgradnje mosta na Adi koji ulazi u zasticen Topciderski park,G.Comic sa svojom bahatoscu u parlamentu,Dinkic sa neprestanim lazima i obmanama.Vi ste nam nabacili ovaj jaram na vrat.

  9. Zasto bojkot? Iz najmanje 2 razloga: 1.izlazilo se na sve izbore do sada, nakon izbora 2014. na kojima su nepravilnosti bile zanemarljive, na svakim narednim izborima vlast se ponasala sve bahatije i bezobzirnije, tako smo dosli do ovih nemogucih uslova, gde je organizovano onemogucena cak i ulicna kampanja( dobacivanje, uvrede, itd…izrezirano od SNS aktivista) I 2.zato sto cemo 2022. sigurno imati vanredne parlamentarne izbore zajedno sa predsednickim, jer Cicvu ne bi rizikovao opoziv u slucaju gubitka izbora 2024.Bojkot je po sistemu ‘korak unazad, za dva koraka unapred’, slicno kao i 1997.

  10. Pa i ti majstore radiš za Vučića. Ti Boško, Vuk, Borko… neće vas narod. Da vam je stvarno stalo do Srbije, lepo biste otišli u političku penziju i mesto prepustili nekim novim nekorumpiranim, sposobnim ljudima koji bi ujedinili opoziciju i pobedili ovo zlo! Vrati se Bane!

  11. U pravu je Đilas. Zato Ljudi izađimo na izbore i to je u korist Srbije jer nedao Bog da nas opet on vodi.

    1. Ne bih se slozio da je sada gore nego 2014., 2016. ili 2017. god. Prve od ovih godina opozicija nije mogla nigde da se pojavi, clanovi najvece opozicione stranke tada, DS-a, su bili hapseni, privodjeni, nuje bilo N1, takp da su tada uslovi bili neuppredivo gori. Djilas je tada izasao na izbore. Zatim, 2016., uz sav medijski mrak smo imali i Savamalu, najvecu zloupotrebu i aferu do sada. Zatim ’17. je Vuk imao svako vece emisuju od 10 analiticara koji su ga blatili, a da nije mogao da odgovori. Zena mu je svuda oznacavana kao sef narko kartela. Nigde nisu mogli da odgovore. Jankovic, ipak znatno manje od Vuka, bio je prozivan za ubistvo. Toga danas nema ni u najavi, tako da su danas uslovi mnogo bolji. Promenilo se to da Djilas i Jeremic konacno kapiraju da vise ne mogu nista da urade, pa zato idu u bojkot. A Lutovac ne zna da li da krene napred ili unatraske.

  12. Bolja je i jaca kumova spika: svi koji izadju na izbore rade za sluzbu ili Vucica. Mislim no comment.

  13. Izbori predstavljaju volju naroda, tu narod odlucuje i svi treba da izadju na izbore i glasaju po svojoj zelji i volji, tako ce biti ispunjena volja vecine glasaca.

  14. A svako ko bojkotuje izbore radi u korist tebe,e pa ja ću bogami da izađem,jer to je moje pravo glasa.

  15. Evo ja sam bojkotovao prethodne izborem dva u nizu, plus kad je Tadic izgubio, a sta ste vi radili? Izasli ste na prethodna dva koji isto nisu bili fer i dali ste legitimitet SNS da se potpuno ustolici. A sad ste nasli da opet budete najpametniji.

  16. Svaka stranka koja izace na izbore zeli da prestavlja svoje pristalice u parlamentu i za njihove interese, a koja ne izace na izbore briga ih za narod.

  17. SPO je podneo najveći teret 90-ih i bio kormilar promena i zato je i stradao najviše. Ali oni koji su imali priliku 2000 godine da završe započeto nisu to uradili i posledice toga danas vidimo. Ni danas niko osim SPO nema stav da je bitno otvaranje arhive, lustracija, NATO sve ono što demontira komunizam..

  18. I dalje se vodi retorikom da ko nije sa njim, protiv njega je . Dole „demokratija “ Dragana Djilasa!

  19. A,da svi oni rade u tvoju korist, da ti zaradjuju milione, da predjes magicnu cifru od 650miliona €, onda bi sve bilo u redu?
    Dokle vise te podele Djiki, dokle?

  20. kada vidim ovoliki broj botova u komentarima jasno je da đido pogodio pravo u metu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.