Đilas: Vučić je iza kriminalne grupe koja falsifikuje dokumenta

Predsednik Stranke slobode i pravde predstavio dokaze da nema račune na Mauricijusu

Ostavite komentar


  1. Baš me interesuje šta će ova laprdala da rade kad im „glavni“ uskoro pobegne?

  2. Hvala ti Dragane što tvoj deposit pomaže nasem Mauriciskom ekonomskom sistemu.Nas i srba 10 miliona.

  3. O čemu se radi sa ovom fiksacijom Djilasom, Vučiću?
    Nešto lično?
    Dojadi i Bogu i ljudima.

  4. Da li to BIA MAURICIUS INFORMACIJAMA disciplinuje Djilasa.Ispade veca kontrola onoga sto se objavljuje od kad je Junajted grupa preuzela Danas, nego ranije. Cak i Djilasa cenzurisu. I zasto? Sve zbog Mila, i nasih miliona kojima on i Slobini Crnogorci raspolazu na nasu stetu i bez nase saglasnosti. Da li je to prirodno. Pa nije i zato treba ISCUPATI IZ KORENA ovakvu praksu. U kapitalizmu, vlasnik banke rukovodi i raspolaze svojim.novcem, a ne PLJACKASI TE ISTE BANKE.

    1. U kapitalizmu nema vlasnika banke, a kad pljačkaju banke to su isključivo državne, a plen se iznosi na egzotične destinacije.

      1. U kapitalizmu nema vlasnika banke?!!!
        Je li, kad si ti poslednji put ti prošao ispred vrata neke „kapitalističke banke“?
        Jer to je očigledno sve što znaš o bankama u kapitalizmu.
        A od onog ko ti je rekao da u „kapitalizmu nema vlasnika banke“ da tražiš da ti vrati pare jer te je slagao. Sigurno zato što je skontao odmah da si neznalica!.

  5. Samo ti da ćutiš,nije li te sramota posle svega ti imaš nešto da kažeš!

  6. Ne znam čemu prepucavanje ,ko je pukovnik a ko pokojnik, kada postoje nadležne svetske i domaće institucije koje treba da daju poslednju reč.

  7. Ahahahaha, pa ja ne mogu da verujem sta je ovaj covek sada nalupetao. Vucic mu izmislio racun, pa da li brate ti realno mislis da je ovo normalno sto ti pokusavas, pa ni deca se ovako ne cupaju kada slazu nesto.

  8. NE, ja ne mogu da verujem koliko je ovaj covek poremecen i koliko lud. Ovako nesto nije vidjeno skoro, znaci merilo ludila ovog coveka da ovako nesto izjavi mora postati definicija!

  9. Dobro Đilas, ako je Vučić falsifikator,šta ćemo ako neko spolja potvrdi verodostojnost pomenutih dokumenata.Hoćeš li reći ne to nije tačno to su Vučićevi ljudi ili već nešto iz tvog prebogatog asortimana laži.

  10. Zašto prosto ne objasniš sve te navode? Novosti su objavile nešto gde je tvoje ime napisano crno na belo.

  11. Ok, svi su se urotili protiv njega, svi mu smestaju, a on je cvecka naivna. Kako da ne. Ko zna sta je sve radio, mozda je bolje i da narod ne zna, da se ne slogiramo svi.

  12. Kad i kako ce prestati ovaj cirkus oko Djilasa ? Ja polako hubim strpljenje za sve skandale vlasti
    Na zalost mi se cini da vecina jos moze da trpi. Katastrofa pa dokle i po koju cenu ? Jovana

  13. Koje gluposti radi taj sns pa ni maloletna deca nebi im poverovala sto kad su toliko posteni ne prikazuju koliko su oni para uzeli legalno ili nelegalno od kad su u partiskim poslovima i na vodecim funkcijama samo gledaju druge da zamazu narodu oci sramota

  14. Djiki brzo će isplivati istina. Ja lično ti nešto ne verujem, a da je Vučić tolika veverica i u to ne verujem. U svakom slučaju videćemo.

  15. U redu,ovo mora po zdravoj logili doci na sud,otvoreno sudjenje za javnost,pa nek narod vidi gde si ti Đilase a gde je Vucic.

  16. Ovo je necuveno .Zašto ćute psihijatri u Srbiji .Živi bili pa videli .Radi se o BIPOLARNOJ BOLESTI -MANIJA je u ovom slučaju dominanta .
    Sam će sebe smestiti u bolnicu ali do tada će šteta biti nemerljiva

  17. Sve vaćaroši, muljatori i mafijaši.

    Razlika izmedju njih je samo što lopovi i mafijaši VLADAJU Srbijom. Ovaj ipak nema vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.