Đorđe Komlenski: Pokretu socijalista je mesto uz Aleksandra Vučića 1Foto: Printscreen/ YouTube/ Pokret socijalista

„Glavni odbor Pokreta socijalista koji je održan u Požarevcu jednoglasno je podržao inicijativu Aleksandra Vučića za osnivanje Narodnog pokreta za državu. Rukovodstvo stranke je tom prilikom ovlašćeno da može da pristupiti razgovorima o učešću PS u tom pokretu , jer su interesi Srbije i srpskog naroa najpreči“, ističe za Danas Đorđe Komlenski, potpredsednik Pokreta socijalista.

On napominje da je njegova stranka, kao jedina prava levičarska partija, koja je nacionalno svesna i profilisana idejama Mihajla Markovića, u potpunosti razume istorijski trenutak i potrebu Srbije da se ovakav pokret formira.

„Svi kojima je Srbija iznad svih drugih interesa, koji ne žele da budu sluge ni zapada, ni istoka, kao i svi koji žele jaku, suverenu i samostalnu Srbiju biće u tom pokretu, ili će iskreno sarađivati sa njim“,napoinje sagovornik Danasa

U Pokretu socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin , šef BIA, ističu i da nemaju ni jednu dilemu, kao i 2008. godine, da im je mesto uz Aleksandra Vučića, u prvim borbenim redovima.

Dodaju i da je samo sprovođene politike Aleksandra Vučića garant da Srbija neće biti ponižena, da Srbija neće priznati lažnu državu Kosovo, da Srbija neće pristati da takozvano Kosovo dobije stolicu u UN, da se neće odreći Republike Srpske i svojih vekovnih prijatelja poput Rusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari