Đorđević: Dogovor o nenapadanju ima smisla samo u pravoj opoziciji 1Mlađan Đorđević Foto: Oslobođenje

Mlađan Đorđević predsednik Oslobođenja smatra da dogovor o nenapadanju, koji predlaže pokret Dveri, ima smisla i treba da postoji samo među pravom opozicijom, a ne između onih koji su prodali sve svoje političke ideale zarad skupštinske kantine, ponekog minuta i slova u režimskim medijima.

Stoga, kako kaže, prevare i podmetanja Boška Obradovića o nekakvim dogovorima o nenapadanju, ili obećanja da neće nakon izbora ići u koaliciju sa SNS samo su jeftina propaganda koja je “osmišljena u kabinetu šefa jajinačkog klana”.
Prema Đorđevićevim rečima kontradiktorsnost u političkom delovanju Obradovića kreće se od “bojkota izbora i obećanja da nema razgovora sa Vučićem”, pa sve do “poziva na izbore i pregovora sa Vučićem”.

“To sve pokušava da, pokušava da opravda čuvenom floskulom celokupne lažne Vučićeve opozicije koja glasi “mi ne radimo protiv države”. Sve to je siguran znak da se neko od opozicionara prodao.To je najpre izgovarao Miloš Jovanović iz DSS, pa Vojislav Šešelj, Mica Zavetnica, Miša Vacić, a sada i Boško Obradović“, smatra lider Oslobođenja.

Napominje da niko od njih ne radi protiv države, ali u onom naprednjačkom smislu, gde je Vučić država, a protiv Vučića se ne sme raditi.
“ I to je davanje legitimiteta Aleksandru Vučiću, odnosno njegovim lažnim izborima”, zaključuje Đorđević i pita lidera Dveri odakle mu uopšte ideja da bilo ko sa njim hoće u koaliciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari