Đorđević (Oslobođenje): Vučić prodao Kosovo za američke kredite

Ostavite komentar


    1. Da li moze Mladja da nam objasni kako se to kriju 8.000.000.000 dolara posto je ekspert za otkrivanje nepostojecih tacaka u sporazumu.

      1. Pa tek sada posle potpisivanja sporazuma Amerikanci nece dati ni centa. Jer, zasto bi kad su posao zavrsili.
        A, taj razvojni fond DFC, on ce samo davati garancije za neke poslove. Ako, neke pare i budemo dobili u formi.kredita ili ne znam ti ni ja kako, bice to nase pare koje su dve decenije iznosene iz Srbije. Dakle nema vise setanja torbi“ luj viton“, i provizija za peracki turizam.

  1. Đordevicu,mnogo neistina izgovarals da bi se samo reklamirao.A sto se tice Vucica i Kosova bilo bi dobro kad uzeo neku kintu za ono sto su ovi tvoji predali dzabe.

    1. Kako sada vučić može da proda kosovo ako je bilo predato dzabe. Zar bi neko plaćao za nešto što mu je poklonjeno.

  2. Sačuvaj me Bože od sveznalica. Đorđević kum i guru Đilasov je onomadne smenio episkopa Artemija i zajedno sa Artemijevim Judom (bio mu je sekretar) igumanom Dečanskim Savom Janjićem postavio Teodosija. Tražio je smenu patrijarha Irineja sa željom da ga zameni episkop kojivozi crveni Ferari Grigorije dizeldorski. Episkop koji Srbe tera da Bogoluže na nemačkom i ako su veliki Nemci Gete i Braća Grim govorili srpski i pisali Vukovom ćirilicom.
    Eh, da i pustio buvu da je na Vučićevom računu leglo 7 milijardi dolara. Izrazito je protiv Srpske Liste i srpskih litji u CG.

    1. Sta ovde nije jasno. Cinjenica je da ce Amerika dati Srbiji oko 4 milijarde dolara kredita a Srbija ce vratiti te pare sa kamatom .Tim parama ceAmerikanci i nato ostvariti svoje ciljeve da povezu Albaniju sa Rumunijom, Madjarskom i ostatkom nato zemalja. I naravno to ce sve finansirati Srbija od tih para. Zasto se novac ne usmeri na industriju i druge grane da se Srbija razvija nego u nebitnu infrastrukturu za Srbiju.

  3. Zasto uopste pridajete znacaj ovom rusofilu. Pa onomad izjavi da ce Tramp isplatiti 1000 dolara svakom gradjaninu Srbije. Njegova lupetanja samo ce pomoci Vucicu.

  4. Adresa ,,Slobodne Srbske planine“ i preko celog zida portret Kremaljskog faraona.A bolje da uzimamo od ,,braće“Rusa kredite uz već najskuplji gas koji im plaćamo i da nam Rusi budu uzor pravne i slobodne zemlje???A oni jadnici pod Američkom čizmom,Južno Korejanci,Japanci,Cela Evropa,oni pocrkaše od gladi i bede i čekaju u kilometarskim kolonama da ih primi ta tvoja Rusija.

  5. Za mene je otvaranje ovakve regionalne kancelarije i dolazak američkog kapitala izuzetno važna stvar. Kineski kapital je tu, ali kinezi i amerikanci su međusobno povezaniji nego što možemo i da zamislimo, dok su izgleda rusi ostali kratkih rukava. Postavlja se pitanje, a gde je Ruski kapital u Srbiji?

    1. Dzordzevic se reklamira a uz to nema ni crveni ferari.Opletu po Vucicu kao da se on pita,on osam godina ljutu borbu bije,u toj borbi sagore da bi ga nekrst prozivao.Pravda za Vucica!!

      1. Koliko botova , to samo znaci da Vucicevi robovi I poltroni rade I prekovremena. Sramota. Koji ste MORALNI BEDNICI.

  6. Pomasao Djordjevic Tadica i Vucica. Evo da ga podsetimo – Tadic je 2008 godine poklonio ili prodao Kosovo. Ako misli da ce to narod zaboraviti, grdno se prevario.

  7. Kako je to Vučić prodao Kosovo? Da li je eksplicitno priznao nezavisnost Kosova, kako to Tadić tvrdi, iako tu i takvu njegovu formulaciju ne razumeju ni stručnjaci za međunarodno pravo.

  8. Nema sumnje, kad se povremeno pojave,
    ovakvi tekstovi izazovu strašnu kiselinu dežurnim botovima.

  9. Bre ljudi dokle, samo iznosite neke stupidarije. Pa to je vise nenormalno da pustate svakoga da prica. Pa Vi radite na principu “ neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj “ . Stvar ste prsli.

  10. pa demokrate prodaše srpske firme i opljačkaše narod a niko nije odgovarao pa ćemo sada da se brinemo i za prodato kosovo.

  11. Skroz se slazem sa Djordjevicem. Srbija kao list na vetru. Kako kome dune tako nas zavrce. Sludjena sam skroz. Pre neki mesec bog nam bio Si. Prosle godine Putin i Makron. Ove Tramp.
    Ludilo tesko.

  12. Uzeli americke kredite da americke firme naprave Albancima puteve i pruge kroz Srbiju da ih povezu sa Evropom.
    A mi moramo da preselimo ambasadu u Izreal, koji je zbog tog kao nagradu priznao Kosovo.

  13. Ovo može samo ujedno nehrišćanskoj oznaškoj zemlji. Crna Gora se oslobodila na talasu hrišćanstva. Jedino je ostala brozova Srbija sa av vojskom i proameričkom politikom. Brozovo nasledje.

  14. Opet Djordjevic pominje 1000 dolara po stanovniku Srbije kao nesto apsolutno tacno, a on je taj koji tu pricu izmislio i plasirao.

  15. Djordjevic misli da ako ponavlja neke svoje izjave dovoljno puta, zabrojacemo se i prihvatiti ih kao tacne. Kao sto je ovih obecanih 1000 dolara po stanovniku.

  16. Priču o 1000 dolara, je jedino Djordjević plasirao, i niko drugi, i nema čak ni naznaka da je ta klauzula uopšte postojala u pregovorima za postizanje sporazuma u Vašingtonu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.