Đukanović: Nemam komunikaciju sa Vučićem

Ostavite komentar


    1. nema komunikaciju ali vole da se slikaju na trosedima sa međunarodnim krijumčarom. da li iko može da poveruje da milo i ovaj naš diktator nisu najbliži saradnici ?

  1. E moj Milo davno si ti pušten niz vodu, gotovo je sta si se družio ili ne sa Vučićem družio si se.

  2. Srbija mora da brani pravo i slobodu svih Srba koji žive van granica svoje države. Ne vidim kako to može da ugrožava suverenitet tih drugih država u kojima ti Srbi žive. Po Đukanoviću Srbija bi samo trebala da posmatra kako neko ugnjetava njen narod i da ništa povodom toga ne preduzima. Crnogorci u Srbiji nisu ugroženi ni po jednom pitanju, pa je red da tako bude i sa Srbima u Crnoj Gori.

    1. „Sjajan“ izgovor da damo sebi pravo da se mesamo u unutrasnje stvari drugih. Oni koji se tamo izjasnjavaju kao Srbi nisu emigracija drzave Srbije , niti su se ikada iz Srbije tamo doselili. Ako i jesu svi oni Srbi, vekovima su ziveli tamo bez ikakve veze sa nama, cak se ni granicili sa nama nisu (izmedju je bio Sandzak-Turska), pa su eto preziveli. Jeste li nekada culi da je neko u Crnoj Gori napao nekoga iz Srbije, zapalio mu kucu, kola? E to je nasa briga. Nije Srbija matica svih Srba niti predsednik Srbije nacionalni predsednik svih Srba po svetu, niti to pokusava, samo gde proceni da moze da ima teritorijalnu korist. Kada je pitao Merkelovu ili Trampa koliko Srba radi u njihovim administracijama, a vise je tamo Srba iz Srbije nego sto je cela Crno Gora, skoro cetiri puta. Ko vise pominje hrvatske Srbe? I ko to u svetu radi sto mi radimo? Zamislite sta bi se desilo da sa ovakvim obrazlozenjem drzave u svetu pocnu da se mesaju u unutrasne stvari jedni drugima, pa Merkelova postane predsednik svih Germana u Svetu, italijanski predsednik zove Italijane iz Amerike na politicke konsultacije oko prava americkih drzavljana koji za razliku od Srba iz Crne Gore nikakvu rodnu vezu sa Srbijom ne mogu da nadju od pre ujedinjenja, itd. Onda bi i Erdogoan nasao neka prava da se mesa u nase unutrasnje stvari jer mi smo ipak pet vekova bili Turska. I nismo imali izlaz na more. I preziveli.

      1. Ni uređene i jake države ne čine tako kao što savetujete. To protiv čega pišete primenjuju bez izuzetka sve evropske države. Ili Vaše preporuke treba da važe samo za Srbe i Srbiju?

    1. zanimljiv lik i njegove pričice za malu decu. Čisto da se zna supruga od Gospodara Svevisnjeg je iz familije Djukanovic. Eto to najbolje govori koliko se oni „Ne druže „

  3. Milo Djukanovic, sta god bio po nacionalnosti, se zarad sopstvenih interesa pokazao kao osvedoceni neprijatelj Srbije i srpskog naroda.

  4. Jos nismo videli te famozne dokaze o privatnoj saradnji predsednika Vucica i predsednika Djukanovica. Opet je opozicija uhvacena u lazi. Kako nas narod kaze „ko laze, taj i krade“.

    1. Nema zajedničkih fotografija, k’o što reče don Milo – i znači nije se ni desilo.

  5. EU je stari lisac. Treba im Đukanovis da njime plase novu vlasti i nnavedu da vode politiku koja odgovara birokratiji u Briselu.

  6. 30 godina je puno i u braku, a kamoli na vlasti. Vreme je bilo za razlaz naroda i Đukanovica.

  7. Gospodine Djukanovicu,nacionalizam Vas razjeda,logicno je da se podnesete ostavku u svojoj partiji,mnogo korupcije i kriminala je bilo za ovih trideset godina,kada ste pobedili Bulatovica ja sam ziveo u Rozajima,ubacivani su listici tonama a pola mesta u inostranstvu,cemu vreme tome vakat.

  8. Fraze, fraze, pohabane fraze…to su Milovi odgovori nr samo u ovom vec i u svim drugim intervjuima.

  9. Djukanovic svesno i namerno ima ovakve navode. Pokusaj da se odupre saradnji i dobrim odnosima sa Srbijom koja ni u jednom momentu nije imala losu nameru. A svakako da sahrana Amfilohija nije prilika za sastanak.

  10. EU će samo amino ati ono što rade Crnogorski gradjani, a to je slanje Mila Djukanovića u političku istoriju.

  11. Zaista bi svanulo svima,kada bi sve izrečeno iz usta političara bilo bar 10 posto istina.

  12. ssta znachi ugnjetavan.svake godine idem u c.goru po meesec dana u bar i pluzine.nissta od izraza/neznam kako da ga okaraterissem/,sem jedne stvari.
    zapossljavanje.kao ovde sns,tako tamo dps su zavodi za zapossljavanje bez zakona.

  13. Nađite Srbi ijednog političara a prije svega državnika, koji je dorastao Milu. Imali ste jednoga i toga ste ubili.

  14. Milo ne poznaje granice ocigledno.Jedno radio godinama,danas potpuno drugo prica!Kontradiktoran je potpuno!

  15. Pored svega ostalog u borbi da dokaze da ga Srbija u politickom zivotu sputava najsmesnija je izjava da je Vucic privatno bio na sahrani amfilohija!

  16. Neko ko je sto godina bio na vlasti u jednoj zemlji i radio to sto je radio,nema bas neki kredibilitet po meni

  17. Ne seca se ovaj gdin nicega a najveca opsesija mu je mesanje Srbije u politiku Cg sto je klasican paravan za gubitak poverenja od svojih gradjana.

  18. Nemamo komunikaciju – osim preko posrednika i kada se cujemo… i vidimo…

  19. Nije Milov problem što nema komunikaciju sa Vučićem već u tome što nema komunikaciju sa narodom CG ili bolje rečeno što građani Crne Gore ne žele nikakvu komunikaciju sa njim.

  20. Crnogorski narod ce slaviti dan kada je uzeo svoju slobodu, od Mila Djukanovica.

  21. I sto bi milo imao bilu kakvu kimunikaciju sa vucicem!!! Daleko mu lepa kuca!!! Konacno je smaknut s vlast!!! Milo lopove jos samo kad bi zavrsio u zatvoru bilo bi extra!!!

  22. Svaka Milova rečenica je izraz neke nerazumljive ogorčenosti, da ne kažem mržnje, prema Srbiji. Stvarno nepotrebno, jedan smo narod, a on kao predsednik države treba da bude objektivan i misli na narod, a ne samo na sebe.

  23. Gospodin Djukanovic je na izlasku iz predsednicke fotelje pa je postao irelevantan a i po svojim stavovima i politici jasno je da nema sta iko od drzavnika u regionu da sa njim diskutuje.

  24. Čitam komentare koje pušta da se objave neki zelenbač-moderator, čime ide na ruku kleronacionalistima u Srbiji i Crnoj Gori da produže sa napadom na Crnu Goru. Onaj čitalac i moderator u Danasu koji ne može da prepozna mudre državničke odgovore koje daje Đukanović, što je žalosno da spomenem kako komunicira sa medijima, na nivou ljutitok derana, Vućić, koji se još uvek predstavlja da je predsednik Srbije, jer ga podržava SPC i njeni religiozni bezbožnici. Jer Bog je LJubav, a Ljubav je Dobrota.
    Ta još je Urednik Portala dao naslov koji ne dolikuje novini kakva je Danas, u kome objavljuje pravu istinu o Vučiću svojim karikaturama Koraksić. Znači, ima u Danasu i takvi koji pomišljaju da jedan mudri, stabilne psihologije, Đukanović ima potrebe da komunicira sa patološkim Vučićem!? Hajte molim vas!

  25. Tvoje vreme je proslo,narod je izabrao.Dostojanstveno se povuci,I radi u interesu svog naroda I zemlje bas kao Vucic

  26. Sva sreća te je došlo vreme da se kaže kako je Milo Đukanović nebitan lik. Osvežilo !

  27. Kako god da okreneš Lopušenko je za Vučka A.Ajnštajn u svakom pogledu, jedno 40 puta elokventniji i namazaniji bez obzira što ne zna ni jedan strani jezik . Ne možeš ga zbuniti i navući na tanak led a na svako pitanje daje konkretan odgovor pa makar bio i laž ili vešt spin neće odgovoriti kontrapitanjem i drskim napadom na novinara koji postavlja „nepristojna“ pitanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.