Đukanović: Nisam organizator, ali sam podstrekač bakljade 1Foto: Screenshot/Twitter @damjanosat

„U životu isključivo sam donosim odluke, nikoga ne pitam i radim kako smatram da je potrebno u datom momentu“.

„Što se tiče famoznih baklji nažalost nisam organizator, mada bih voleo da jesam, a jesam podstrekač, rekao je Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva SNS, odgovarajući na primedbu Đorđa Vukadinovića što vlast tvrdi da Vučić ne stoji iza bakljade i  Vladimira Đukanovića, a istovremeno navodi da je Đilas naredio Bošku Obradoviću blokadu ulaza u parlament.

Komentarišući primedbe opozicije da nije vreme za izbore u uslovima kada pandemija još vlada, poslanik SNS rekao je da to znači da  izbori onda nikada neće  biti održani, jer pandemija može da vlada doveka.

„Valjda bi slaba izlasznost trebalo da bude podstrek i argument za opoziciju“, reako je Đukanović i dodao da opozicija nezna da dođe do birača, jer nema šta da ponudi.

„Bez obzira šta ja mislio o Srđanu Nogu, on je nešto ponudio i ljudi su se za to uhvatili“, ocenio je Đukanović i dodao da za razliku od njega SzS  uglavnom voli da glumi žrtvu bez ideje i zato odbijaju učešće na televizijama. On je krituikovao i Rem koji mu je skinuo emisiju .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari