Đukanović: Normalno je da se u stranci neko bavi internetom

Član Predsedništva SNS o navodima Južnih vesti da je centrala "botova" u sedištu naprednjaka u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Haha, bravo! Ne bi me ni čudilo da nisu angažovali sličnu za potrebe manipulacije.

  1. Sta zna bot sta je ip adresa. On zna samo da tipka na tastaturi + ili -. To si ti AV strucnjaci za IT koji ce sedeti ovde jer ko bi takve u inostranstvu primio da rade.

  2. znalo se da pisu jedni te isti jer su im recenice kratke i plitke i cim izadje neka vest o vodji posalje se na stotine ocena po narudzbini.

    1. Shvaticu Djukanovicevu izjavu kao izazov, videcemo ko ce pobediti. Sns botovi, neka igre pocnu!!!

    1. Nema koga da bude sramota, eto to je najveca muka. Oni nemaju jednu cistu biografiju. Stavise, verujem da su na Djuku svi ponosni, verovatno im je i uzor.

    2. Nikad mi niste bili jasno sa tim minusima i plusevima
      A da evo ja sam bot i sta sad?

  3. Ali to je ta beda i potpuna moralna sirotinja ovog režima, toliko se providno isčuđivao da baš tad bude trasparentno i provaljeno. Kao i njegov vođa kad se onako čudi kako nešto nije znao kad ga novinari priupitaju. Čemer.

  4. Obraćam se svima koji su komentarisalki tekst. Ako su svi u SNS botovi ; ako su „plitki“ ; ako veze nemaju šta je IT … pa zašto se njima bavite … !??? Postoji ona – pametnom je i jedna dosta … i zato vas ne razumem kada sipate tu i toliku mržnju protiv NIČEGA.

  5. Ako moze Vladimir Putin,moze i Vladimir Djukanovic!Iz istog su sinjela,,misle da su mnogo pametni i vole da ih se ljudi plase.
    Nas Vladimir ima bolji recnik i dikciju,ali zato onaj ima vise para i oruzja,.Kome je do slobode i pravde kad imamo cime da pucamo?A botovi crnce i tamo i ovde,inace Vladimira nigde ne bi bilo.Sto ne znaci da treba da zaboravimo botove SPO-a i G17plus,zato nemam iluzija da ce ovde svaka vlast reci sto i ovi danas:pa ako ste mogli juce sa botovima,zasto ne bi danas sa nasima koji su isti oni kao sto ste vi iste ovce za sisanje!

  6. Ako je za Đuku Molera zasipanje sajtova naručenim botovskim komentarima jednako „bavljenje internetom“, to samo pokazuje koliko Đuka Moler zna šta je internet. Mislim da je ipak bolje da se on drži molovanja, naročito onog noćnog. Tu je znatno stručniji…

  7. Šta je to Vladimir Đukanović? Prvo moram to da pitam, jer nikad nisam čuo za TO i ne znam o čemu se radi. Ne mogu da komentarišem ako ne znam šta je to?

    1. Ako „on ne zna i nije mu poznato šta su to Južne vesti“ zašto se njegov „internet tim“ time bavio. Inače, bavljenje internetom podrazumeva, koliko se meni čini, rad na razvoju softvera u Google -u, Microsoftu … i sličnim kompanijama a ne stavljenje +/- na komentare?

  8. Djuka, da te samo dopunim: Internet spijunazom! Tu ste nenadmasni! U Palmira Toljatija imate citav Lengli!

  9. G-dine Đukanoviću, Vi ste portparol Vučićev biz senke/ i morate sve znati. A, tvrdnja da niste čuli za portal Južne vesti, ako ne deluje cinično, a ono, degutantno sigurno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.