Đukanović pozvao EU da ne prepušta Zapadni Balkan Rusiji

Ostavite komentar


  1. Djukanovic je vest politicar, on opstaje na vlasti vec 30 godina i ubedlivo pobedi opoziciju. Crna Gora je najstabilna drzava Zapadnog Balkana, ima privrednu rast i napredak u drustvenom razvoju i demokratciji. CG uvidela 2006 godine kada je proglasila nezavisnost, da sa Srbijom nema sanse da opstane u zajednici kao autonomna drzava, jer Srbija je navikla sve clanice koje su sa njom u zajednici da ih potisti i smatra ih kao svoje kolonije. Zato, Srbija i sada se oslanja na Rusiju i KInu kao spasioce, ali Rusija i KIna su autaritarni rezimi, cak Rusija sa diktatorom na celu drzave, kome svakim danom gubi podrsku demokratskih i intelektualnih snaga Rusije. Srbija nema snage da sedne na dve stolice, mora pod hitno da sledi put CG i da se cvrsto opredeli za zapadnu demokratiju. ili ce da zavrsi kao ruska Gubernija.!?

  2. Milo šilje umilne poruke američkom klovnu i njegovoj administraciji kako bi izbegao odgovornost za sva svoja nepočinstva tokom vlasnih 30 godina. Može mu se jer je za sve te godine precizno birao pravi put na političkim raskršćima i tako dogurao tu gde je. E sad da li je doćerao cara do duvara što no kažu u staroj Hercegovini, videćemo uskoro nadam se, ali se pribojavam da ekipa sa druge strane belosvetske scene namerno čini autogolove kako bi zapravo ovaj prikriveni
    takoreći demokratski diktator ostao u sedlu i nastavio da jaše, jer im takav zarad samo njima znanih interesima treba na Balkanu. Lepo zvuči sličnima Milu kad se kaže da je u Evropi neko na vlasti već 30 godina, u jednom makar kao bojagi demokratskom sistemu. Odmah navrnu lične emocije i počnu vlažni snovi da se snuju kako bi to moglo da se ponovi i nekom drugom ne samo njemu, a mi u Srbiji, trenutno u takve sa najvećim simpatijama gledamo kao u hodajuće bogove.

  3. Ti zapadni poltronu, ljubomoran si uticaja Rusije i Kine na Zapadni Balkan!!!!. Kada ti dođe gusto, a doćiće ti, nemoj da tražiš pomoć od njih.

  4. Zakasnela izjava. Srbija je totalno pod ruskom okupacijom. Videćemo koliko će ostali da se drže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.