Đurić: Amfilohije zagazio u blato opozicione politike

Ostavite komentar


  1. Pitanje za sledeće izbore treba da bude ko je u novijoj istoriji najveći u ovom blatu? Vladajuća koalicija , opozicija, mediji koji se valjaju u blatu.

  2. A mozda treba kao Patrijarh, da sedi pored prenijerke i podrzava Vucica? Znaci, ko podrzava Vucica i Brnabicku, taj je i za crkvu dobar, a ko ne podrzava, pa on ne valja??? Mozda je i on Sorosev placenik i hoce da srusi Vucica???

  3. Sao lud ne vidi pogubnu politiku SNS.Ovaj "Direktor"(samo neznam kome on moze biti direktor) je gori od Tacija i Haradinaja zajedno.Naravno, onaj ko gleda "srpske" TV kanale i cita Vucicevu stampu da postaje Briselski idiot i SNS bot, za Srbe najgore stranke, od kada je Milosevic na namestenim izborima izgubio vlast.

  4. KadaSE JAVI I JedanDOJUČERAŠNJI,TAKOREĆI,,,gubernatorov, ,,Kišni čovek,DA Iskomentariše,,OPOZICIJU,PITANJE ZA IQ NACIJEJE DOKLE ĆE DA SE OVAKVI,POJAVLJUJU,KAO,,ZAŠTITNICI,bilo KOG stanivnika,Srbije,,od,,slavne,stiroporske,,pobede,, ,,nenađenih,džakova i,,prereformisanja, Ustava,zakona i,,,minulih radova,celog kolopleta,patruiJota u koncentričnom,krugu,lidera,,.Ojaj,ofreskani,voz nespada NIUŠTA drugo do jadne,,harizmatične,,i,,mentalitetne,,političke,floskula onih KOJI NEMAJU NI DAN RADNOG STAŽA,OSIM,,POLITIKANTSKOG GULJENJA KLUPA PO SEKTAMA POPUT REINKARNIRANE SRS U VIDU,SNS. Im, ša su im i,,prozori,, ,,obogaćeni,, stajaćim talogom,,iz,nesrećno sklopljenih okolnosti,,,s kompletnim,tovarom,,zasluga,, za naciju,od kada O NJOJ ,,BRINU,,..

  5. Precutkivanje 177 potpisnika Apela za odbranu Kosova i Metohije – episkopa, akademika, profesora univerziteta, pisaca, umetnika, javnih ličnosti", govori o vlastima Srbije i pokazuje kako one vide unutrašnji dijalog o Kosovu.

  6. Pa jednom i Djuric je u pravu. Tacno je da je Amfilohije odavno prestao da se bavi svojim pozivom, svestensrvom. On je najbolji kada siri mrznju.

  7. Da li u sekularnoj drzavi predsednik drzave unosi badnjak u zgradu najvise institucije /moze u svoju kucu/ a politicke stranke i drzavne institucije, crkvene praznike proglasavaju za "dan politicke stranke" ili je Srbija sekularna samo onda kad crkveni dostojabstvenik iznese svoje misljenje u okviru rasprave o resenjima za Kosovo i Metohiji? Zasto je dozvoljeno da vlast namere opozicionih stranaka moze da komentarise ali nikome nije dozvoljeno da komentarise namere vlasti, ako se vlastima ti komentari ne svidjaju?

  8. Потпуна подршка Амфилохију и декларацији, јер Вучић већ већ ради на издаји земље!!!

  9. A.Bolje bi bilo da pocnemo djalog o platama i penzijama., Amfilohije bi mogao da odrzi jos jedno opelo ko zna mozda i uspe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.