Đurić: Gađanje flašom dokaz da Priština nije dorasla za međunarodne organizacije

Ostavite komentar


  1. Ovaj Djuric je toliko ruzan da ni flasom ga ne treba gadjati.Njega treba govnima gadjati,to je monstrum a ne ljudsko bice.

    1. Vas nadimak budi secanja na desetine pa i stotine iljada srpskih zrtava, postovani. Ne bih rekao da ima razlike izmedju Djurica i Kardelja, postovani i to nije stvar izgleda pa niti same privlacnosti odnosno harizme kako su tudjicama opisivale jugokomunisticke svinje, postovani vec cinjenica da on samo produzava komunisticki kult ubijanja neistomisljenika. Zakiljucak je da nema razlike izmedju vas i djurica.

      1. Postovani,gospodni sa nickom Kardelj je u pravu. Obzirom da je stara narodna poslovica koja glasi: ,,Cuvaj se onih koje je Bog obelezio,,. Djurica i Vucica je Bog obelezio fizickim izgledom,oni su tako ruzni da je to alarmantno i tu trebaju doktori da stupe u akciju.Postovani,nemojte tako napamet da pricate.

        1. vaš nadimak jako podseća na logor smrti u Gulagu. Nemate moralnu veličinu da sudite Kardelju.

  2. Tako je to kad neko izadje iz šume i počne da umišlja da je glavni. Srbija je shvatila ko je na njenoj strani i svu snagu usmerava ka svojim prijateljima koji su spremni da nam pomognu u rešavanju najznačajnijih pitanja.

  3. Gađanje flašom je vrsta nasilja koja Priština sprovodi nad Srbima, a EU i međunarodne organizacije moraju da znaju da je to zločin na Srbima.

  4. „Đurić: Gađanje flašom dokaz da Priština nije dorasla za međunarodne organizacije“,nivo su mu interkontinetalne rakete!

  5. Sedam meseci Srbija ne radi nista kako bi se situacija promenila. Sedam meseci najavljuje da ima plan ali on ide pod okriljem “Necu da ti kazem koji je plan“. Sedam meseci (najmanje) se krijumcari roba. Sedam meseci Srbija ne moze da nadje izvoznu priliku koja bi nadomestila gubitke nastale uvodjenjem taksi na Kosovu i Metohiji. Zakljucak iz svega proizilazi da je najmanje sedam meseci vlada pasivna i da ne zna kako da se postavi I sta da radi po tom pitanju. Izrecenim ne opravdavam ni na koji nacin uvodjenje taksi jer one krse medjunarodne sporazume, ali ne mogu da razumem nesposobnost, neodlucnost, pasivnost i prazne reci koje narod stavljaju u poziciju zrtvenog jarca zarad politickih interesa. Zanemarili ste osnovne potrebe naroda i ne radite nista za njegov interes, radite za interes svog populizma!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.