Đurić: Grafiti UČK na Kosovu dokaz da su albanski ekstremisti ogrezli u mržnji

Ostavite komentar


    1. Mozda ste u pravu. Bolja varijanta je, da se ukine izmisljeno radno mesto M.Djurica koji ionako zbunjuje javnost (poput vas) iz Beograda a ne Zubinom potoka, gde mu se nalazi tkz direktorska kancelarija. Dosta vise sa cirkusom u vezi tkz Kosova odn. bivse juzne pokrajine, sa kojom Srbija ima veze koliko i Madagaskar sa Karibima.

  1. Ti grafiti na Babinom mostu, pretnje Srbima, sve to pokazuje kako u nekima mrznja i ljubomora zudi za zastrasivanjem. Ali to im nece uspeti jer Srbija je slozna.

  2. Ispisivanja pretećih poruka na Domu kulture i OŠ u Babinom Mostu oštro osuđujem. Podrška za našu decu na KiM. Srbija će naći način da zaštiti svoj narod.

  3. Pitam se šta li znače beogradski grafiti „hvala ti, đenerale“ na dan pokolja u Srebrenici?…

  4. DJURICUPOSTO CESTO ODLAZIS U MITROVICU I TO VECINOM ILEGALNO,SASLUSAJ ME JER IMAM SAMO DOBRE NAMERE.TU GDE SE OKUPLJATE I KLICETE „ACO SRBINE“SAMO 100 METARA ODATLE NA ONA TRI SOLITERA PISE SLEDECE“SRBINE,UBIJ HRVATA,DA SIPTAR NEMA BRATA“ODI I PROCITAJ TO,A ONDA PRICAJ U BEOGRADU STA SRBI PISU PO FASADAMA.ALI NISU TO KOSOVSKI SRBI,NEGO ONE KOJE STE VI DOVELI TU .

  5. Siguran sam da nemate veze ko je navodno ispisao te grafite a veoma je moguče da se za te grafite lično Marko pobrineo da bi osudio drugu stranu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.