Đurić: Predlog opozicije politički čardak ni na nebu ni na zemlji

Ostavite komentar


    1. @Vera

      Tako nepismena a ima veliku želju da piše komentare.

  1. Iluzorno je komentarisati drvenog lutka. Pinokio mu naređuje a lutak drvenom glavom saopštava Pinokijeve želje i zapovesti. Nigde ni glave ni mozga.

    1. Ovaj preparirani moron I’ma takvu specificnu tezinu da kada bi ga bacili sa petog sprata, trebalo bi mu 15 dana da aterira na zemlji? Sama pojava, izvezbane floskule bez rezona koje svakodnevno bljuje, izazivaju gadjenje i ogroman nagon za povracanje? Dovoljna je nebulozna izjava da su oni koji su Srbima na Kosovu nametnuli licne karte na kojima pise „Kosove“, postavlja se opravdano pitanje dal’ je i on blesav kao i njegov vodja ili smo svi mi blesavi u kompletu?¹Jedino sto ume i dobro radi je arlaukanje i debilno skandiranje „Aco Srbine“?

      1. Mi smo „blesavi“, bar nas 20% , kako kaze vodja. U pravu je, kad ovakav bolid egzistira i dalje

    1. Milance, jel si ti hteo nesto da kazes?!?! Ne razumem te. Ili je vazno samo da objavis komentar bez obzira sta pise? Mislim, da bi dobio sendvic?

    1. A Vucic prema briselskom sporazumu ukinuo institucije Srbije na severu Kosova i sada se tamo sve radi prema kosovskim zakonima.

  2. Marko, ja sam živeo u nadi da si pismen. Međutim ti ni napisano ne umeš da tumačiš i razumeš. Šta očekivati od preletača.

  3. A s kim Đurić pregovara(sa Haradinajem,Tačijem,Veseljim,Hodžajem,neki su i na poternici Srbije)?Biće da su pregovori Vučića čardak ni na nebu ni na zemlji,posle sedam godina pregovora došao je u ćošak i pravi se blesav(po sopstvenom kazivanju).Stav Sabora SPC da se ništa ne dira i da se poštuje rezolucija 1244(što ti nikada ne pominješ?),to je stav i zvanične Rusije,samo Vučić,Dačić,Vulin,ti…pominju razgraničenje.Oni uveli administrativne prelaze sa službenicima UMNIKa,a vi granične prelaze sa kosovskom carinom i policijom.Ako su oni uveli(?) lične karte vi ste uveli pasoše,vozačke i saobraćajne dozvole i registracione tablice,priznali diplome,sud i sudske presude,izbore po kosovskim zakonima,koalicioni partneri ste sa strankama terorističke OVK,participirate u Vladi Kosova,uveli ste kosovsku multietničku policiju,dali ste im i drugi pozivni telefonski broj…treba li još Đuriću?Bojkotom Skupštine opozicija čuva ugled presednika da se ne viđa sa :fašistima,kriminalcima,dilerima droge,tajkunima(ne računam Popovića,Karića….),ološem,mafijašima…..prijatnije mu je sa Rističevićem,Atlagićem,Gojkovićkom,Šešeljom,Radetom,Čedom,Čankom,Martinovićem….

  4. Auuuu, Marko nam se usplahirio, mnogo mu se zuri da prizna nezavisnost Kosova.

  5. Hahahaha,opet mahanje na Pinku praznim papirima,opet će košava da duva od mahanja. Zaista su presmešni.

  6. Сваки Марко ради наопако,а овај и зло и наопако.

  7. Opizicija je lobirala i radila samo za svoje interese. Sramota kako i na koji način su uništavali Srbiju.

  8. lupeta kao i uvek. ništa se neće ni rešiti samo će se jaz još više produbiti. sa đurićem mi više nemamo kapacitet da vodimo bilo kakve pregovore koje bi rešavale probleme između nas i njih i toga je i ovaj „mister bin“ svestan. Za bilo kakve ozbiljne pregovore kancelarije sa kosovom „mister bin“ bi se morao smeniti i na to mesto postaviti neko civilizovaniji ko bi mogao da olakša položaj našeg naroda na kosovu u nekim pregovorima.

    on je potrošena roba u pregovaračkom smislu i jedino za šta ga „vođa“ koristi je za raspirivanje mržnje i dizanje tenzija, kako sa kosovom tako i sa opozicijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.