Dobrica Veselinović dan nakon izbora: Razgovaramo sa opozicijom o mogućim koalicijama 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Moramo Dobrica Veselinović izjavio je da razgovara sa ostalim predstavnicima opozicije o mogućim koalicijama.

„Procesuiramo sve veoma ozbiljno, uskoro ćemo sa ostalim kolegama iz koalicije objaviti plan za dalje“, kazao je Veselinović za portal Nova.

Veselinović je rekao da je zadovoljan izbornim rezultatima i da je dobro što je Srbija dobila zeleno-levu opciju u parlamentu.

„U Beogradu smo osvojili 100.000 glasova i time triplirali rezultat od pre četiri godine i sada predstavljamo treću političku snagu u Beogradu„.

On je dodao da, iako je ta koalicija ušla u Parlament, to ne znači da neće imati proteste i dalje.

„Budite sigurni da naš ulazak u institucije ne znači da nas više nećete viđati na ulici. Naprotiv, nastavićemo da razgovaramo sa komšijama, da branimo javna i prirodna dobra kad god ih neko ugrozi i borbu za dobar grad podignemo na viši nivo“, rekao je on.

U 20 časova sinoć zatvorena su birališta širom Srbije. Građani su glasali na redovnim predsedničkim izborima i vanrednim parlamentarnim izborima. Birališta su bila otvorena od 7 do 20 časova, a na portalu Danasa sva dešavanja pratili smo iz minuta u minut.

Stanovnici Beograda i Bora birali su juče odbornike za nove sazive skupština gradova, dok su se istovremeno u 11 opština birali predstavnici za lokalne skupštine. Na portalu Danasa sva dešavanja pratili smo iz minuta u minut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari