Dodik: BiH je neodrživa zemlja

Ostavite komentar


  1. Mile, Mile,
    Ali ni Turci, ni Austrougari nisu poterali ili oterali Srbe (i ostale) iz ovih ili „onih“ krajeva!!! Zašto zamajavanje, Mile? Niste Vi ni bili deo tih priča s početka, sredine ili kraja devedesetih! Pa, Vi ste socijaldemokrata, zaboga…
    P.S. Ništa! Osim što će sledeća donacija Vlade RS ( čitaj Vučića, tako će da piše na RTRS, Pink, RTS, ATV,.. Informer…) biti usmerena u „očuvanje i opstanak srpskog naroda od Like, Banije, Korduna, delova Dalmacije i primorskih krajeva, Drvara, Grahova, Glamoča do …“… Slavlja!

  2. Normalno da je BiH neodrziva,kada Srbija preko Dodika,radi na podeli ove drzave!Sputavanje ove drzave na svakom koraku-to je glavni zadatak srpskog clana predsednistva!Mozda je ovde bolje primeniti model razmene teritorija,sa tim da se Sandzak prikljuci drzavi BiH!

  3. Direktno mesanje Srbije preko Dodika,u unutrasnje stvari drzave BiH,ima samo jedan cilj- pripajanje srpskog entiteta Srbiji!Uostalom to je bio i glavni ratni cilj.Mozda ovde treba primeniti ‘razmenu teritorija’-pustiti ‘rs’ a prikljuciti Sandzak BiH!

  4. Poštovani Mile,
    dokle god Aleksandar Vučić neće javno da objavi da će Republika Srpska postati samostalna ili pripojena Srbiji u slučaju odvajanja Kosova od Srbije, ti zaboravi na to. A Vučić to neće nikada reći jer ili nesme ili neće. A svaki strani državnik bi na taj način „zapretio“ svetu. Međutim, pošto je tu A.Vučić, na to zaboravi.
    Aleksandar Vučić će predati Kosovo, a vi ćete ostati u BIH. Na žalost, to je tako, a ti se i dalje „liži“ sa njim. Svaki drugi predsednik Srbije bi to dvoje povezao i objavio svetu, i na taj način rešio Kosovo, ali ovaj neće, bez brige. Zato se pomiri da ostaješ Bosanac, dokle god je A.V. predsednik Srbije.

  5. Bilo bi lepo da svi politicari ostave narod u Bosni i Hercegovini da zive normalnim zivotom….umesto da se bore za bolji standard i normalan zivot oni seju razdor i mrznju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.