Dodik: Ivanić obmanuo građane RS

Ostavite komentar


  1. Predsednik „republike srpsko/sumske“ Dodik je izgubio osecaj za realnost i nastavio je da brljavi. Zbog efektnijeg funkcionisanja Bosne, uskoro ce biti kolateralna steta u BiH drzavi i „pusten niz vodu“.

  2. Trebao je Ivanic za misljenje da pita Dodika a Doduk u Beogradu
    Vucica,Vulina i Dacica. Dok se sa njima konsultuje Banja Lucki entitet ce „biti napredniji“ a tkz „Sarajevski entitet“ u blokadi.

  3. Ivanic se odnosi prema RS kao njegovi paetiski drugovi prema gradjanskom ratu u BiH. Neka kazu ko je od njih bii borac, a ko je bio dezerter i profiter

    1. To ovde nije vazno. Najvaznije da je Ivanic obmanuo gradjane RS odn Dodika, koji se poistovetio sa Banja Luckim entitetom. Sada Doduku ostaje ili da (po obicaju) razbije 2-3 okolna stola ili da Ivanica uhvati za vrat,

  4. Kakva vam je ovo vest? Velika stvar sta je rekao Dodik, on lupa svaki dan. Ozbiljne novine ne bi trebalo da prenose svaku njegovu glupost.

  5. Ovaj NECOVJEK pripada onima koji nepostuje tudje opredjeljenlje,misljenje,razlicitost,samo on bogom dat. Zlo ovog vremene.

  6. Zajednica Srpskih Opstina (ZSO) (ili kako neki zele da je predstave Republikom Srpskom) u BiH je stvorena kako nebi doslo do egzodusa i raseljenja Srpskog naroda iz BiH kao sto se to desilo u Hrvatskoj i dobro je da se to nije desilo. Medjutim naivni srpski politicari su ipak uspeli napraviti egzodus Srba unutar BiH tako sto su pozvali Srbe iz Sarajeva da napuste Sarajevo i predju i naprave ZSO sa vecinskim srpskim stanovnistvom tako da je prevareni narod cak i grobove prenosili u ZSO. To sto Dodik i njegovi predhodnici su politicki profitirali a i danas to rade na mukama jadnog naroda koji je ginuo da bi pokvareni srpski politicari i njihove porodice zivjeli bolje a ne oni koji su stvarno stradali i ginuli.
    Zalosno je da Srbi nemogo da svate da NEMA podvajanja izmedju Srba i Bosnjaka i da Bosna pripada bosancima a Srbija Srbijancima.
    Zajednica Bosnjackih Opstina u Srbiji (ZBO) ili Sandzak kako neko voli da kaze je protivteza ZSO odnosno Republici Srpskoj.
    Pobogu ne lazi te jadni izmuceni narod kakva republika i kakav Dodik predsednik.
    Dodik je sef Mesne Zajednice srpskih Opstina isto kao Suljo u Srbiji….
    Bosna bosancima a Srbija Srbijancima i pocnimo jednom normalno zivjeti….

  7. Не постоје бoсанци, само Срби, Хрвати и Муслимани од 1960 и неке данас Бошњаци. Република Српска има међународни субјективитет, има извршну власт, а приче да је РС заједница српских општина су лупетање. Оно што је најважније народ Републике Српске хоће слободу и самосталност, због чега ће Додик убедљиво победити. Иванић је сувише балансирао, па ће тако и проћи на изборима. Бошњаци никада неће зграбити целу БиХ, па могу да измишљају и босанске језике и босанске нације колико год хоће, али џаба им.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.