Dojče vele: Vučić protiv Stefanovića – prekasno za nagodbu

Ostavite komentar


  1. Mora da je neko iz opozicije diktirao šta da napiše „Dojče vele!!!.

    1. Mora da je neko iz centrale botova diktirao napisao sari šta da napiše u svom komentaru!!!.

      1. Lovac, da te upoznam sa sarkazmom! Gugl pravi program za prepoznavanje sarkazma, steta je sto ce biti samo za Engleski.

  2. Slusajuci rasprave odbora SNS-a i njihove rasprave i zakljucke danas 2021, moze se zakljuciti da je Savez Komunista Srbije bila progresivna, demokratska stranka avangarda radnicke klase u kojoj je ipak bilo argumentovane rasprave sa pozicija demokratskog pluralizma u odnosu na monilitno jedinstveni stav SNS-a.. Nista nismo naucili od 1990,shvatamo politicku borbu kao stari Kung fu film gde jedan majstor poducava svoju vestinu sledbenicima.. Kome se ne svidja izaziva majstora na dvoboj ili sto je mnogo cesce odlazi i osniva svoju novu Kung fi skolu po istim principima. Vezujemo se za ljude a ne za politicke ideje.. Postavite sledece pitanje nekom od 700 000 clanova stranke na vlasti:“Bez pominjanja imena Aleksandar Vucic, objasnite sta je u najkracem ideja SNS-a, u sledecih 60 sekundi..“ dobice te minut cutanja uz ceskanje po glavi, uz mnogo paaa… Hmmmm… Ovaaaj.. Kako da kazem…

    1. Ovo poslednje još više važi za opoziciju. Čak bi se moglo reći da bojkot opozicija i SNS imaju načelno isti program, a to je ekonomski napredak, priključenje EU, sačuvati Kosovo, kao i propagirati demokratske vrednosti. Svi znamo da ni jedna od tih stranak iz opozicije, kao ni SNS, većinu od tih stvari ne bi sprovele. Ali vidim da SNS državu ekonomski vuče napred, dok prošla vlast ni to nije mogla, a ni u slobodama nije bila mnogo bolja. Sve dok građani ne ekonomski ne dostignu pristojan život, Vučić će pobeđivati. Kada se to desi, ili će Vučić morati da obezbedi vladavinu prava i više građanskih sloboda, ili gubi izbore, jer ekonomski zadovoljnim građanima te stvari postaju bitne.

  3. Nastavlja se sve po starom. Sad ce gradski odbor SNS da dobije na celo nekog zutaca ili Sapicevog ili Radulovicevog preletaca.

  4. Kazete da ovo pise DW. Valjda pise neki novinar za DW, ili pise neki novinar koji radi u DW.
    Ko god da je napisao tekst je dobar i vidi se da ga je pisao neko ko poznaje prilike u Srbiji.Jos kad se ne bi javljali ovi navijaci, vec ljudi koji promisljaju svojom glavom – bilo bi milina.

  5. Jedina mana Nebojšina je što mnogo zna.Nema mogućnost da se brani.

  6. Covece, vratili smo se u tvrde godine komunizma pre 48. kada je YU bila vodeca represivna drzava.
    Pricali su mi stari Borbini novinari kako su ih budili u pola noci da pisu napade i komentare na osobe kojima je iznutra letela glava.
    Koja demokratija, koji bakraci.
    Mrakcna vremena i dalje traju.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.