Đilas o prekidu dijaloga: Ovo nije način za postizanje dogovora (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Molim urednike i novinare da pre objave teksta ukljuce spell check za srpski, u svakoj recenici postoji greska, gutanje slova, permutacija…

  2. Sta si ti zuti lopove mislio da ce te eveoparlamentarci sa 2% glasackog tijela dovesti na vlast .

  3. Dilase ako ti ne obećaju pobedu makar u skupštini stanara odmah sve obustavi!Kakvi su to bre uslovi za fer izbore ako ti ne mozes biti precednik kućnog saveta?Teraj te europejce ako ne znaju to da to obezbede.

  4. SNS nije zvao evropske parlamentarne nego vi,a sada vam i oni ne valjaju. Da su prihvatili ono što vi želite (da dodjete na vlast bez izbora na mala vrata) bili bi vam mnogo dobri. Ako nećete nećete koga briga.

  5. Sta vas je botova prodali ste se za male pare i drzavu i nasu decu, vi ste za drzavu bez slobode govora za autokratiju bez institucija za lopovluk i privatnu drzavu.Sramota je sto se eu zalaze za nedemokratiju.RTS neka promeni ime u RTSNS i da samo clanovi SNS placaju pretplatu posto samo su oni na RTS-U.PA NEK VAM SVEZNAJUCI SVAKI DAN ISPIRA MOZAK DOK VAM KONOBARI I NEPISMENI VODE DRZAVU DO POSLEDJEG OBRAZOVANOG U DRZAVI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.