Đilas o prekidu dijaloga: Ovo nije način za postizanje dogovora (VIDEO) 1Foto: FoNet/Stranka slobode i pravde

„SSP neće učestvovati u nastavku dijaloga ni danas ni sutra. Sporazum koji su dali evropski posrednici je neprihvatljiv i ne nudi rešenje bilo čega. Tražili smo da predlog našeg sporazuma bude danas na agendi kako ne bi gubili vreme, ali nije. Sve ovo je velika farsa“, naveo je predsednik SSP Dragan Đilas, nakon završetka prvog dela međustranačkog dijaloga.

Prema njegovim rečima, SNS nije prihvatila ništa od predloženog, čak i ono što kao probleme navode posrednici iz EP smatraju neistinom.

„SNS je jasno saopštila da ne samo da ne prihvata naš predlog nego ni predlog EP“, kazao je Đilas uz opasku da ovo nije način za postizanje bilo kakvog dogovora.

On je najavio da će ovaj blok partija svoj predlog sporazuma poslati poslaničkim grupama u Evropskom parlamentu koji je konstatovao sve nepravilnosti i na osnovu čega je i počeo ovaj dijalog.

Danas i sutra se nastavlja međustranački dijalog vlasti i opozicije o poboljšanju izbornih uslova.

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je posle sastanka u okviru druge faze međustranačkog dijaloga uz posredovanje evroparlamentaraca da ga raduje da je opozicija na tom sastanku nastupila dosta jedinstveno i da su podvukli crvene linije ispod kojih neće ići.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Đilas o prekidu dijaloga: Ovo nije način za postizanje dogovora (VIDEO)”

  1. Molim urednike i novinare da pre objave teksta ukljuce spell check za srpski, u svakoj recenici postoji greska, gutanje slova, permutacija…

  2. Sta si ti zuti lopove mislio da ce te eveoparlamentarci sa 2% glasackog tijela dovesti na vlast .

  3. Dilase ako ti ne obećaju pobedu makar u skupštini stanara odmah sve obustavi!Kakvi su to bre uslovi za fer izbore ako ti ne mozes biti precednik kućnog saveta?Teraj te europejce ako ne znaju to da to obezbede.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.