Dragan Đukanović: Ne postoji suštinski zaokret spoljne politike Srbije prema zapadu i SAD

Ostavite komentar


  1. AV pokušava udvorništvom i licemerjem da isposluje nešto od SAD a po svemu sve više udaljuje zemlju od zapada. Pokušava predsednik da bude lukav ali sve liči da će mentori koji su mu pomogli da dodje na vlast izgubiti stpljenje. I ne bi bio problem da se šizofrena politika njemu samom obije o glavu. Ispaštaćemo svi mi, nažalost.

    1. Vidi Ti se … To što je tvoja opsednutost oivičena srbofobijom ne čudi, posebno sa percepcijom: …“udaljuje zemlju od“… Ono što je ZAPANJUJUĆE je ili LOŠE citiranje, što bi bilo razumno, ili strašna drugo-srbijanska neuka i nemušta demagogija frustrirajuće iritantna, iz usta i glave PROFESORA jedne i PREDSEDNIKA druge, bar bi tako trebalo da bude, društveno i političko edukativne ustanove i institucije strategijski akumuliranih spoznaja i saznanja… Ako je suština i sadržaj aktivnosti srbofobija zarad rusofobije, zaključci su bar „opravdani“, mada su apsolutno NESUVISLI čak i sa aspekta „misaonih konstrukcija“ … Žalosno ali je prisutno, pa čak i obznanjeno … !?!

Ostavite komentar


Politika

Milica Đurđevič Stamenkovski uoči sednice Skupštine o vladi: Uneću novu energiju i zahvalna sam mandataru i predsedniku na prilici da budem najmlađa ministarka 8

Milica Đurđevič Stamenkovski uoči sednice Skupštine o vladi: Uneću novu energiju i zahvalna sam mandataru i predsedniku na prilici da budem najmlađa ministarka

Milica Đurđević Stamenkovski, liderka Zavetnika i kandidatkinja za ministarku za brigu o porodici i demografiju, uoči današnje sednice Skupštine na kojoj će se raspravljati o novoj vladi, zahvaljuje se mandataru, Milošu Vučeviću, i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, na prilici koju su joj pružili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.