Dragan Šormaz: Ovo se ne sme dozvoliti, otkazati koncert odmah

Ostavite komentar


  1. A da si ostao u SNS ćutao bi kao zaliven.
    OD OVE DRŽAVE I U OVOJ DRŽAVI ME NIŠTA VIŠE NE ČUDI I NE MOŽE IZNENADITI…
    NE VIDE ONI U NIČEMU PROBLEM, SVE SAVRŠENO FUNKCIONIŠE I NIKADA U ISTORIJI NIJE BILO BOLJE !

  2. Ona nije „pevaljka“ niti je njena muzika ona na koju ste ispod satre na vasaru navikli gospodine Sormaz!

  3. I Baja Mali Knindža pravi koncert 28.maja na Tašmajdanu 400 metara od mesta strašnog zločina.

  4. Sormaz je u pravu. Podrška za Dragana Sormaza, monarhistu i antikomunistu.

  5. Ko si ti bre! Ti koji si bio u dss,pa sns, pljuvao sve živo sad pametujes. Ne treba koncert slažem se,nije vreme ali kako se usuđujem da Ruše nazivas zločincima!!! Pročitaj nešto,nauci!!!

  6. Bravo Gane!!!
    Ako ti ne srušiš onog Acu Srbina, niko neće…
    Samo jako Gane, do pobede!!!

  7. Na stranu opravdanost odrzavanja koncerta ali nemate pravo ceo ruski narod nazivatizlocincima. Zar upravo vasi „zapadni prijatelji „to nisu radili, i danas rade, nama.

  8. Citao Sam komentare, I hvala Bogu da jos ima casnih ljudi koji imaju pietet prema porodicama zrtava, ali isto tako I otklon prema prodanim dusama, ako to vec nema radekcija „Danasa“.

  9. E neće da može Šormazu!
    Palageja, Palageja,Palageja!
    Dobrodošla sestro Ruskinjo!

  10. Dok Rusi gadjaju ukrajinske gradove, stambene četvrti u Kijevu, bolnice i obdanista, neko se usudjuje da dolazi ovde da nam peva. 6 miliona izbeglica iz Ukrajine i još milion iz Rusije koji su se sklonili od diktatora Putina rasuto je po Evropi i zemljama oko Rusije.
    To je sve napravljeno da nas opet Vučić podeli kao narod da se zavadimo, a jedino zlo koje dolazi u ovoj zemlji je zlo od vlasti.

  11. Pevaljka iz Moskve neka ostane u Moskvi nema potrebe da gostuje bilo gde u Srbiji.

  12. Ali ste zato svi zdušno napunili Arenu kad je igrao Partizan – Real samo dan nakon tragedije,, sve foliranti!

  13. Šormaz je trojanac koji guši protest. Ništa efikasnije nego ovakvo njegovo oglašavanje.

  14. A zasto taj koji se buni pusta muziku i jovu bakica?ti si samo tajkun koni nece dobiti nacionalnu frenkvenciju.ni za milion godina.

  15. Jel to beše onaj Šormaz?
    A za koga je sada on(),može li neko da mi odgovori?

  16. Srbija je zavijena u crno jos 1944.g OKUPACIOM od strane Titoisticko ustasoide bagre Ta bagra je dosla iz Zirmazovog zavicaja.On i takvi nam odredjuju sta Srbija da radi.I on je bravar kao njihov Ustasa Tito.Srbijo,dokle ?

  17. Jel se oglasio Šormaz i zbog godišnjice rušenja Varvarinskog mosta 1999. od strane NATO agresora,gde je ubijeno 10 civila i 30 ranjeno?

  18. Овај научник од школе има велики одмор.

  19. Slušam Stanislavu Pak, Zoranu Mihajlović, sada i Šormaza. Kakvi su to pametni i duševni ljudi. Šteta što ih Vučić nije ranije šutnuo sa jasla pa da oslobode sav svoj potencijal.

  20. Ne govoris ti radi zaljenja nego sebe radi i uvlacenja Srbije u nato. Svakako koncerte treba zabraniti ali ne zato sto ti propagiras. Smesan si na prikupljanju bodova. Nego imas nesto reci zbog juga?

  21. Kad su mogli da odlože dane žalosti zbog utakmice, mogu i da dovedu rusku pevaljku da „proslavimo“ masovna ubistva, tj. veliki uspeh politike A. Vučića, kao najviše zaslužnog za moralni sunovrat građana Srbije.

  22. Ti si Ratomire sasvim ogrezao u hrvatskom nacizmu. Rusi gadjaju iskljucivo vojne ciljeve, dok tvoji NATOukrajinski nacisti gadjaju infrastrukturu, civile, stambene zgrade.
    Grozno je sto postoje takvi kao ti.

  23. Samo nam još u ovom tužnom trenutku nedostaje pesma i zabava!
    Woolinozacija nema mesta jer zasluženo gubljenje vlasti ne može se povratiti dovođenjem ženskog ruskog hora koji do sada nije ni spominjan da uopšte postoji sada bi da se koristi radi sticanja lične popularnosti!!!

  24. Pitam se, dokle ce Rusi da nam određuju šta cemo da radimo i koliko cemo da žalimo? Previše se dozvoljava Ruskoj ambasadi mešanje u sve pa i u ovo.

  25. Gospodo iz Danas-a, samo da vas pitam – jel to što je ovo „bivši član SNS-a“ znači da je postao pametan i da treba objavljivati njegovo mišljenje? Jel vam „dokazao“ da se oprao od svih fekalijama u kojima je bio? Ili je dovoljno da pljujete Rusiju i biće sve objavljeno? Vrhunski kriterijum. Slepo poštovanje narativna „najvećeg izvoznika demokratije“ postaje žalosno i smešno, istovremeno.

  26. Opet Sormaz, ako ovako nastavi pocece da se druzi i sa Kurtijem

  27. Polako zemljače,prvo da vidimo šta si do sada radio.Da platiš račun pa ćemo videti dalje.Ne zaleći se.

  28. Zakon propisuje kada je nacionalna žalost i kako se u takvim situacijama odvija javni život. Nakon toga žalost je lični izbor, svako odlučuje da li će da žali ili ne i da li će poštovati običaje ili ne. Onima koji nisu u žalosti život ide dalje sa svim pratećim aktivnostima, od posla do razonode.
    Pozivanje na 40 dana može da važi samo za one koji poštuju arhaične običaje tako da ne može biti obavezujuće za sve građane.

  29. Koncerti,boze mi ti pomozi.Pa makar sest meseci sve otkazati,aman ljudi!

  30. Na ovaj način koristiti tragediju roditelja od strane Šormaza i istomisljenika je nemoralno. Tim „svecima“ preporučujem da se manu upotrebe i gostovanj na tv-u, internetu, čitanju štampe i komentarisanju, upotrebi mobilnih dok ne prodje 40 dana. Liče mi na nekoga ko se hvali da ne moča i po 10 sati…

  31. Suvise ostre reci. Mozda se ne slazemo sa Ruskom geopolitikom, ali da zabranjujemo pesme i koncerte je malo radikalnije. Sta posle toga, nema vise Ruskih autora i knjiga? Trebali bi malo da se ublazite, postavljate slike Ruskih vojnika za vreme drugog svetskog rata sa par satova na ruci, a zaboravljate da su Americki vojnici odrubljivali glave Japancima, kuvali ih, i slali lobanje kuci kao survernire, da nepricamo kako su im vadili zlatne zube.

  32. Ovo je onda čist fašizam, šta kultura ima sa ratom. Prvo ona nije pevaljka već je umetnik. Drugo da li treba zabraniti i Dostojevskog, Solženjicina, Tolstoja ili možda ukinuti periodni sistem elemenata. Ostavite politiku za političare. Sport, umetnost,kultura,skolstvo, zdravstvo, nauku to pripada svima na svetu ono je univerzalno.

  33. Mene vise zanima kako je sargarepa danas skocila za 100posto a meso novih 20 posto.

  34. Dok nam lekcije drzi otvoreni nato lobista,nema nama zime,dok se ovom mentolu u pravom smislu te reci,daje i mrva medijskog prostora zna se koliko je sati,vazno je da se baci udica i nek se narod kolje medju sobom a dotle ce njemu samo da kapa lovica,jedna od onih podguznih vrsta,kako dune vetar,u prevodu ko vise plati,eto ti odma i velike moralne gromade gosn Sormaza,fuj bre.

  35. da je američka pevačica onda bi moglao da bude koncert, a deca koja poginu na pešačkom prelazu za njih ne postoji dan žalosti ? Nisam za sns naprotiv ne mogu da ih vidim ni slušam ni sadašnje a ni bivše članove jer bivši su znali u koju stranku ulaze ali nisu dobili ništa napustili stranku , sada su kritičari iste.To važi za sve stranke.

  36. šoki menjaj zemlju pali ti tamo zapadno iritantan si mnogo glumeći kalimera

  37. Tačno, koncert ne treba da se održi!
    Ali, zašto Ruse nazivamo zločincima? Zato što brane svoje?

  38. Sa ruskim zločincima. Promenuo stranku, ljubi ga majka. Ne znam zašto su Rusi zločinci a Ameri što su nas bombardovali sa osiromašenim uranijumom nisu. Samo mi to nije jasno, a sve ostalo jeste.

  39. Шормаз је навикао да га Маца Дискреција гази штиклом по глави. Одатле му и повреде мозга.

  40. Pitanje je samo koliko je ostalih dogadjaja zabavnog karaktera zabranjeno u tih 40 dana, ako nije niti jedan nego samo ovaj onda je to vise nego licemerno i naravno pogresno. Ako su svi koncerti i zabavni dogadjaji zabranjeni onda se i ovaj nararavno ne moze odrzati. Svi moraju biti isti a ne neki rasizam koji propagira Sormaz.

  41. Prekinite s patetikom,svima je žao,i svi s tugom u srcima proživljavamo svaki nevino izgubljen život,ali zivot mora da se nastavi.

  42. Ok.Ako su svi protiv koncerta tog Rusa samo zbog žalosti i tragedije, onda ne treba da budu organizovana nikakva slavlja, kulturne manifestacije, ostali koncerti i svirke svih izvodjača…Sve dok se ne spusti prašina!!!! Ali mislim da je godine Šormaz NATO lobista i onda bilo šta što se rusko pojavi ,to on dočeka na nož…..

  43. Ostaviti sve primedbe na stranu do daljneg. Istinina je da nam nije do muzike. Kakvi smo najbolje bi bilo da za dugo ućutimo.

  44. Za Šormaza je samo bitno dal je iz Rusije. Da je iz Amerike i njenih satelita nikakav problem nebi bio.

  45. Pelagija nike nekakva pevaljka iz granda žena je prekrasna prava dama ako ste ikad slušali kako peva nemojte lupetati …..

  46. Podržavam Dragana. Nije se on promenio juče. Uvek je imao iste stavove, samo što ste za njega čuli pre par dana.
    P.S. Ovo je proba da li će se komentar neuvredljivog sadržaja, objaviti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.