„Ana Brnabić nova gradonačelnica?“: Dragana Rakić za Danas nakon konstitutivne sednice kaže da je primetan strah Aleksandra Vučića (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bre koliko se ovaj Vučić plaši opozicije, na koju foru im razara mozgove već 12 godina.

  2. Dupe gaće žvaće, drugim rečime, hehe…prpa, bato! Trebali bismo biti spremni na silu koju će primenjivati da ne ou s vlasti, jer odatle idu direktno u zatvor.

  3. FAX IDIOT za Gradonacelnika pa to je prava katastrofa.To ne sme da se desi.

  4. U čemu je razlika između tebe i Vučića, oboje se „bavite“ politikom 30 godina, on u radikalima, ti u DS. Nemate vi pravo da držite lekcije građanima, još.manje da ih samozvani „zastupate“.

  5. Није ваљда да се Драгана Ракић мири са силеџијским наступом СНС-а и промовише Брнабић у градоначелницу. Апсолутно се ради о штетној изјави.

  6. Hoćete Šmita,loš vam život,Beograd prazan za praznike,Zlatibor pun,Kopaonik pun,aranžmani za leto rasprodati.Hocete možda na Zanzibar kao neki iz SPP?

  7. Nezna se ko vise laze vlast ili opozicija a svi zive na grbaci naroda ne odricu se privilegija

  8. Čemu zezanje ovog naroda,il imate vecinu(kao što kaže šef)il nemate?

  9. Gospodjo draga, Ana Brnabic ni teoretski ne može da bude gradonacelnica, jer se prvi covek grada bira isključivo iz redova gradskih odbornika. A Brnabic to nije. Neverovatno je koliko oni koji pretenduju da zamene naprednjake elementarne stvari ne znaju…

  10. Ako su pokradeni… Treba im suditi… Pa onda izbori uz strane posmatrače… Pošto vi niste bili u stanju da „pokrijte“ sva glasačka mesta… Ovako ostaje prostor sumnji a imamo razloga za to.. Bodrum…. Niste za bolje,parizer, Šapić i Brnabić

  11. Ana ,da li si sigurna da dobro citas poverljivo pismo iz EU?

  12. Vec iz Subotice otisli ubedjivaci da osiguraju glasove za vladajuce.Znaci izbora ce sigurno biti jer su oni vec uveliko krenuli u ubedjivanje gradjana.

  13. Ne znam zašto branite lopuže na vlasti. Ajd’ što upropastiše Beograd, nego opustošiše i celu Srbiju! I sa stanovišta poljoprivrede, ekologije, i demografski…
    Ili ste na njihovim jaslama ili ste potpuno neobavešteni.
    P. S. Tokom njihove vlasti i Zlatibor i Kopaonik koje pominjete, bespravnom gradnjom su uništeni.

  14. Ja prosto ne mogu da verujem da u nasoj Srbiji samo jedni kradu a drugi ne.Logicno je da su svi krali na izborima,neko vise neko manje ali svako gde je mogao.Bas me zanima da li svaki clan odbora posteno broji glasove.Ako se ne skenira svaki listic,onda su svi krali.Budimo posteni

  15. Nemate Vi pojma…bolje pitajte Šarovića,on ih poznaje.Lepo je rekao pre više nedelja da novih izbora za Bgd neće biti!?!

Ostavite komentar


Politika

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina 10

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina

Petak, 3. maj, Veliki petakDeco draga, oprostite nam što nismo uspeli da vas sačuvamo od zla! Da se onako užasan, monstruozni zločin više nikada ne ponovi! Krivci da odgovaraju, ali da ne zaboravimo da smo svi krivi jer smo dozvolili da zlo nabuja, jer ga nismo na vreme sprečili da se razvije i zavlada...

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.