Dragana Rakićfoto FoNet Ana Paunković

Srpsku naprednu stranku (SNS) možemo pobediti ako imamo dobro organizovane stranke sa jakom infrastrukturom po Srbiji i građane koji su spremni da se angažuju za opšte dobro, rekla je zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić.

Iz DS je danas saopšteno da je Rakić, to rekla u Vrbasu, prilikom izbora novog rukovodstva u Opštinskom odboru DS.

Rakić je navela i da je “ to odlična vest“ ne samo za DS nego i za građane Vrbasa, jer će, kako je ukazala, „borba protiv SNS-a na lokalu biti efikasnija i snažnija“.

U saopštenju piše da je za predsednicu  odbora juče izbarana profesorka istorije iz Vrbasa Ljiljana Kovačević.

Ona je kazala da je Vrbas grad koji je pod vlašću SNS-a  doživeo sveopšte ekonomsko i kulturno propadanje“, te da ga mladi  odlaze u veće gradove ili inostranstvo.

Kako je navela, u Vrbasu ne samo da nema novih radnih mesta, „nego se gase i postojeća, zatvaraju se male preduzetničke radnje pa je centar pun praznih lokala“.

Kazala je da je u Vrbasu „odavno zamro i kulturni život“, a nekad su se, kako je navela, građani upravo time ponosili, dodaje se.

„Moramo ustati u odbranu Vrbasa i našeg prava da živimo normalno i dostojanstveno, bez straha da ćemo ostati bez posla ako ne glasamo za vladajuću stranku“, dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari