Drecun: Nećemo priznati ovako samoproglašeno nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


  1. „nećemo priznati ovako samoproglašeno nezavisno Kosovo“… Znači postoji i onako… E, Drecune. Ko te ne zna…

    1. Drecune, neces priznati uopste Kosovo, niko si i nista u srpskom narodu. Ej, on bi da prizna Kosovo pored miliona mrtvih Srba.

  2. Да је Дрецун нешто рекао о најновијим пословним успесима његовог сина? Да ли ће да призна тај лоповлук или је о деци забрањено говорити чак и када су лопови?

  3. Kosovo (i Metohija), Drecune, nisu u okolini tvog Cetinja pa da IKAKO priznaješ, a nisu ni blizu Bugojna, tj Prizrena.
    Dalje ruke od Kosova i Metohije, svi vi pristigli u Srbiju u vreme komunizma.
    Moze se pregovarati SAMO o vracanju Kosmeta u pravni i ustavni okvir Srbije, a ne o nekim izdajama.
    Ni pedalj nije Albansko, nije bilo i niti ce, trenutno je okupirano od SB UN, koji su „ovlastili“ NATO da PRIVREMENO administrira, vlast MORA samo da radi na ukidanju okupacije i nista preko toga!!!

  4. Mogao bi malo ovaj „analiticar“ u penziju, pa da malo vezba biomasu, a sin da mu postane“analiticar“ i nastavi da zaludjuje narod. Ne verujem da bi neko primetio promenu igraca na terenu, a familija Drecun bi i dalje lepo prihodovala.

  5. „…nećemo priznati ovako samoproglašeno nezavisno Kosovo, rekao je Drecun“. A kakvo nezavisno Kosovo ćemo priznati?

  6. nego kakvo će ga priznati,svi u SNS guraju vodu na isti mlin,a to je priznanje Kosova samo kakvo a to je 90% Albancima ili malo više.
    Ovaj Slobin novinar a sada Vučićev partijski komesar je za vrijeme nato bombardovanja 1999.g.kada je vojska kapitulirala i povlačila se,hvalio Slobine generale kako su pobijedili Nato,kako su nekakvim ratnim lukavstvima sačuvali tenkove,topove,oklopna vozila i ostalu gvoždjuriju a ćutao je da ti isti generali nisu sačuvali narod od pokolja,djecu i žene od silovanja niti su sačuvali teritoriju,valjda mu je gvoždjurija bila važnija od naroda,pa je hvalio tu slavnu jugosl.vojsku kako se za samo 72 h povukla se sa Kosova iako je rok bio 96 h(u prevodu vojska jedva čekala da pobjegne sa Kosova),a onih 24 h viška su ostavili teroristima da ubijaju narod.Sa ovim Drecunom nesretna saga na Kosovu je počela,traje a bojim se biće tu i na poslednjem pomenu da opet nariče i leleče.dok god je on tu prisutan tragedija se nastavlja jer on je izgradio karijeru na nesreći srpskog naroda i nije ga sramota uopšte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.