Drecun: Ove godine moguće postizanje kompromisnog rešenja sa Prištinom

Ostavite komentar

  1. Novootkrivena reč u vokabularu neoradikala-kompromis, uvek se potegne onda kad ne postoji odgovor na postavljeno pitanje! Teže je priznati da šest godina zamajavanja naroda i navodnih pregovora nije dalo ama baš nikakav rezultat! Dakle, kad neoradikal izgovori reč kompromis, to u najbanalnijem prevodu treba da znači: pojma nemam!

    1. Kompromis ukljucuje priznanje Kosova, to je juce i Vucic rekao u svom intervju za portal Espreso. Ovo spinovanje Drecuna da priznavanjem Kosova mi zapravo sprecavamo stvaranje Velike Albanije je namenjeno polupismenoj i krezuboj Srbiji.

  2. Sprecicete stvaranje ‘Velike Albanije’ davanjem kosovskim Siptarima stolicu u UNu i otvaranjem ambasade u Beogradu, a onda cete na TV Pinku objaviti da to nije priznavanje njihove kvazi drzave nego kompromis??? … A onda cete da ‘pobedite’ i NATO uclanjivanjem Srbije u isti??? … Ako vas sto pre ne poskidamo sa vlasti, osudimo za izdaju i posaljemo na izdrzavanje kazne u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa, … gotovi smo!!!

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

18. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.