Drecun: Vašington „prebacio lopticu” u Brisel

Ostavite komentar


  1. To sto je potpisao Vucic u Vasingtonu Drecun naziva „dobar politicki manevar“ ? Ovde je izgleda u pitanju kolektivno zarazavanje stada virusom ludila koje im je preneo njihov sef. Medjutim to je njihova prica svima dobro poznata. Fenomen i simptomi svakog od zarazenog medju njima je sledeci : oni izlaze u medije sa takvim nebulozama i foliranjima, bez ikakvog osecanja tegobe sto to rade javno. To je svojevrsni egzibicionizam kao kad bi neko usred gradske vreve, pred hiljade ljudi, stao uza zid i poceo da urinira. I pritom da urinira i po prolaznicima, da ih obavesti u kom su oni statusu u njegovoj percepciji. Dakle navescu izrazite primerke zarazenih egzibicionista, urinatora po javnom mnjenju: Zorana Mihajlovic, Vulin, Djuric, Stefanovic, Vesic, Sinisa Mali, Cadez, Dacic i ovde izlozeni Drecun.Ostale dopisite sami…

  2. Trebao je Drecun da ide zajedno sa Vucicem, pa kada procita pojedine tacke Grenela i Trampa da ih pogleda onako kako on zna i faca kao da se nista nije desilo od toga sto je procitao pa da im ladno i mirno kaze, Ne, ne , to nece moci , zato, zato, zato , zato i zato . Ali ko zna kako bi se svako od nas ponasao da je bio tamo . To je bio neki mini radni sastanak , Zaharova, nisam videla tu sliku koju je ona objavila, ali nije imala u vidu a ta je da razdaljina mora da je najmanje 2 metra zbog KOV 19 , zato je sedeo Vucic tako daleko a njoj se ucinilo sta joj se ucinilo . Ne razumem ni Smajlovicku koja je u jednoj mesiji rekla siroti Albanaci, doduse ona jeste brizna zena ali sta siroti Albanaci, sta su sve radili i sta sve hoce , nisu ni malo „siroti“ , jesu oni koji su nasi Siptari koji bi hteli da budu sa nama ali za sada ne mogu , ostali nisu „siroti “ Albanci .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.