DS će biti osnivač Saveza za Srbiju, a ne pridruženi član

Razgovori novog rukovodstva demokrata sa Đilasom u završnoj fazi

Ostavite komentar


  1. Ovo je vec prihvatljivije. Cini se da je izvorna struja u DS jos dovoljno jaka da primora novo rukovodstvo da malo povuce rucnu u vezi sa Djilasom, a i oni su dovoljno svesni da to prihvate. DS moze biti samo stozer. Inace, samo odlazu marginalizaciju, sto je glavni cilj AV. To se ne sme dozvoliti.

  2. Ovo vec izgleda prihvatljivije. Cini se da je izvorna struja u DS jos dovoljno jaka da primora novo rukovodstvo da povuce rucnu u vezi sa Djilasom. A novi predsednik je izgleda dovoljno pametan da to shvati i okrene malo kormilo. DS moze biti samo stozer, nikako delic saveza, to je odlaganje daljnje marginalizacije. To je glavni cilj AV i to se ne sme dozvoliti.

  3. DS je jedna velika proslost i ne zenimsju nas niakako ni gradjane ni nikoga oni rade samo za svoj licni interes i misle samo na svoj dzep.

  4. Ajde bre Lutovac ne pros…vaj se više nego konkretno kreni da radiš. Koga to jo interesuje ono što ti sada govoriš. Kao sigurni glasač DS-a polako gubim strpljenje zbog takvih bezplodnih izjava. Kreni sa inicijativom Lutovac ili idi u zaborav.

  5. Au, a vi ste sila, kao i Djilas, Jankovic, Tadic, Jeremic. Kombi stranke prave savez, da napune autobus.

  6. Tek su izabrali vrh i počeli da staju na noge i već hoće da preuzmu inicijativu, ovo će biti zanimljivo za sve nas, pokušavaju da se udruže oni koji ne mogu sami sa sobom a ne sa drugima

  7. Meni je sve više jasno da je Srbiji neophodna jedna potpuno nova opcija na građanskom/liberalnom krilu političke scene – neki kojima još ni ime ne znamo, a koji će janim idejama i delovanjem tokom godine dana narasti toliko da oduvaju i AV i ove političke seka-perse koje šest godina posle gubitka izbora nisu smislile ništa osim da se politički/retorički pozicioniraju i prepozicioniraju.

    Htedoh da javno zastupam ideju kako g. Lutovcu i njegovom timu, kao i svakoj novoizabranoj političkoj ekipi, treba dati 100-tinak dana mira da sačine nešto što bi ličilo na jasan politički i organizacioni koncept, ali kako vidim…

    Ne zamarajte više građane Srbije pričamo ko će s kim da uđe ili neće da uđe, ne zamarajte nas više ni kritikama režima jer nam je svima jasno koliko je on degenerisan. Sve je to „vožnja pod lerom“ dok kola stoje u mestu (ili ako baš hoćete klizaju niz padinu). Kažite nam jasno šta su vaša rešenja za konkretne probleme i, ako budete zvučali iole suvislo, to će biti dovoljno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.