DS: Luka Novi Sad prodata u bescenje

Ostavite komentar


  1. Izgleda da se iz DS bune sto nije neko od njih uzeo Luku Novi Sad kao sto su uzimali preduzeca u cuvenim privatizacijama na pocetku 2000-tih.

    1. A ti si srećan što se žuti nisu okoristili pa neka je neko od sadašnjih uzeo novac za prodaju državne imovine i zajedničkih potencijala?
      Kakva je onda rszlika između bivših i tvojih?
      Šta je obećavao Vučić kao opozicija?
      Šta je od toga ispunio?
      Jesmo li mi svi blesavi?

  2. Ako ste znali koliko vredi LUKA , zašto niste sakupili pare i konkurisali ( mogli ste vratiti dugove od „ćara“).
    Konkurs – javan , jedan se javi i – pobedio. Gde ste vi ili ini bili … !?? Nemojte sada kukati nad prosutim mlekom. Uslove tendera ste još davno VI proglasili ( Labud ; Dinkić 6 comp.). Smuči mi se od ove NAKNADNE pameti.
    Obiđite luku , napravite ponudu sa cenama , obradite ponudu i vidite da li je ko tu … Ovako , samo optužijete da vam se čuje glas , nije u redu …!!!

  3. Služba sada nije motivisana da „stvori“ neku novu Vericu Barać, inače saradnika ove Službe, jer ova vlast je njihova i nema nekog interesa da se ona sada ruši. Naravno, sve je to zbog patriotizma i zaštite nacionalnih interesa, ali malo sutra.

  4. Ma kako samo mozete da izmislite tako nesto? Pa to su proverljive informacije ne brukajte se.

  5. Tako je otišao i NIS. Rusi od prodaje nafte pare vratili već naredne godine. A Luka Novi Sad otišla za 3 ili 4 automobila (Bugatija)..

  6. Ubrzana otimacina se nastavlja.Od opozicije ocekujem da odgovorni krivicno odgovaraju pred sudom za rasprodaju nacionalne imovine, da se svi sporni i stetni po drzavu Srbiju ugovori raskinu bez obzira na eventualne troskove.A ne „ruka ruku mije“ i 30 godina se smenjujete na vlasti,cela Srbija rasprodata i opljackana a niko odgovarao nije.Eto to ocekujem od opozicije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.