DS: Vlast manipuliše podacima

Ostavite komentar


  1. Ajde da je ova izjava došla od neke ozbiljne, jake i nekompromitovane stranke pa da se zamislim…ovako trla baba lan da joj prođe dan…čisto da malo mediji pišu o njima.

  2. Svaka izjava koja dođe iz DS-a treba da se filtrira jer sadrži 99% laži, ova izjava umiruće stranke je samo skretanje pažnje na sebe i ništa više.

  3. Kakvo pravo ima DS da komenatarise bilo sta kad su oni cak i svoju stranku oterali u bankrot.

  4. Imali ste priliku da uradite nešto, niste ništa uradili osim što ste napunili sopstvene džepove, zato sada pustite druge da rade i postižu rezultate.

    1. Da puste da i drugi napune svoje dzepove, a izmedju ostalih i ti botčino jedna. Da li se uopšte zaitaš šta ćeš da radiš kada prodje ova štetočinska vlast, a ljudi budu saznali da si radio kao bot?

  5. DS samo napada vlast bez ikakvih dokaza i jasno je da svi iz DS ne vole što Srbije napreduje i zato šalje ovakve optužbe na račun vlasti.

    1. Da ti Čiča kaže, nikola – ili si mnogo glup ili si mnogo profitirao, možda čak i zauzeo neku važnu poziciju, kada ovako lupetaš nad čistim podacima !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.