DS:Rehabilitacija devedesetih

Ostavite komentar


  1. Na zalost i meni se isto cini! Sve zastareva od Mire Markovi i Karica do Pahomija!
    Drzavna BRUKA!!!

  2. Čovek je u pravu, ali je mlad pa ne zna šta je radila njegova stranka. Ako ga interesuje, neka pogleda kako su menjana imena ulca u Beogradu i vršene rehabilitacije koljača, i to, skoro ekskluzivno u organizaciji njegove stranke.

  3. Salak misli da je kvalifikovan da presuduje ljudima I ako nije sudija ma daj ljudi prustite pravosude da radi svoj posao

  4. Za one mladje i one koji imaju kratko pamcenje: DS je raspali SPS vratio u vlast taman kada su bili na ivici izumiranja u srpskoj politici. Od tada oni ponovo jacaju. Da oni to nisu uradili SPS verovatno danas ne bi postojao.

  5. Igore, dragi moj, ne vrše oni rehabilitaciju devedesetih, oni cementiraju svoju prošlost kao našu budućnost. Ja sam za vernost demokratskim principima DS, samo, Demokrate moraju da operišu kilu koju već dugo nose.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.