DSS podnosi tužbu protiv Marka Đurića zbog „beskrupulozne laži“

Ostavite komentar


  1. Gospodine Milose Jovanovicu, gledao sam tu po ko zna koju emisiju takvog tipa koja je uz pomoc mediskog servisa jedno ruglo u debati. Imate punu podrsku u postupku koji nameravarte da podnesete protiv Vucicevog poltrona.

  2. Pa moji seljaci su daaaaavno konstatovali ovo što sad konstatuje DSS . Doduše ne na nivo koji je gori od najprimitivnije pijačne svađe , već ,nivo koji je gori od svađe dve seoske alapače !!

  3. Gledao sam emusiju. Svaka čast za nastup i birbu za istinu od strane M. Jovanovica. Ovaj režum treba nazvati pravim imenom…VELEIZDAJNIČKI, i nikako drugačije. Odgovarace ini jednig dana nekom nezavisnom pravosudju, ako ne odu kod svojih zapadnih prijatelja, zasluzili su svojim nedelima prema sopstvenom naridu.

  4. Gledao sam pomenutu emisiju i kao prvo bih izdvojio voditeljku Oliveru koja iz nedelje u nedelju nije u stanju da vodi to . Nedorasla ili sklona rezimu prvo zove opozicione lidere koji su uvek u manjini u studiju a drugo tom opozicionaru nije dozvoljeno da govori.Djuric non stop upada u rec tako da Jovanovic ne moze da kaze sta ima . Tesko da bude nesto od te tuzbe jer oni kontrolisu sve pa i pravosudje

    1. A ja baš mislim da će Đurić biti najstrožije kažnjen , jer po rečima Vučića , celo pravosuđe je postavljeno za vreme one bivše lopovske vlasti !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.