Dušan Janjić: Zamenik kosovskog premijera Bisljimi vraćen kad je stigao blizu Beograda

Ostavite komentar


  1. Nažalost, marketing je važniji, a siroti narod ispašta.
    Sreća za siroti narod što toga nije svjestan.

  2. Vidi , vidi Janjića i on u bandi međunarodnih kriminalaca , terorista i plaćenika što siju zlo i prolijevaju krv nedužnij , reci ko tebe plaća . Samo toliko , drugo je sve jasno .

  3. Ljudi Janjic je takav vise od 20 godina. Sramota je samo sto takve placa ova zemlja Ako mu je toliko stalo do dijaloga neka ode u Zvecan, Mitrovicu, Prizren, pa pogotovo u carskom Prizrenu neka progovori srpski.

Ostavite komentar


Politika

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini? 9

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.