Dušan Petrović: Vlada nema plan za pokretanje ekonomije

Zemlje EU imaju toliko svojih muka danas, da postoji veliki rizik od donošenja pogrešnih odluka, u ovim, za njih ipak perifernim stvarima
Predsednik Političkog saveta stranke Zajedno za Srbiju govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Dok se srbija bavila granicama /Karlobag,Karlovac,Virovitica…/ druge drzave su radili na svojoj ekonomiji kako bi narodu bilo bolje. Naravno, teritorije su izgubljene, nametnute sankcije, ratovi, bombarodvanje… ekonomija unistena, narod na ivici bede, uzimaju gde go mogu kako bi zakrpili rupe u budzetu, standard najlosiji u okruzenju /365 e/. Pokrenuti ekonomiju je lako, treba imati samo politicku volju, aktivirati 8 + milijardi eura na stednji i slamaricama kroz POVOLJNU stanogradnju, cime bi se pokrenula cela privreda. Ali to im tajkuni brane, treba prvo prodati SKUPE kvadrate koje su izgradili a tu je i arapski ,,prijatelj,, BG H2O i ne sme se stvarati konkurencija.

  2. Dok god je politika jedini biznis koji donosi profit, ovakve likove (ove iz Vlade) niko ne bi ni poznavao! Samo se zapitajte po cemu su oni znacajni, sta su radili u svojim zivotima pre politicke karijere, sta bi radili ako bi im neko zabranio da se bave politikom…?

  3. Kako da nema? Prodace sve sto je od vas preostalo, i Telekom i EDS, zeljiste, banje… I, eto ekonomskom "oporavka"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.