Dušan Teodorović: Voleo bih da budem član odbora za lustraciju

Ostavite komentar


  1. Viidi se kako bi se profesor borio u odboru za lustraciju. U celom intervjuu nije pitao Danas, list koji se bori za bolje sutra, zašto takoreći svakodnevno objavljuje intervjue i tekstove sa Zoranom Mihajlović, Stanislavom Pak, Šormazom i Bastom.

  2. Sada kada krenu nevaspitani, neobrazovani i bezobrazni botovi …
    Ali dobro, to je slika njihovih roditelja i toga kako su ih vaspitali i kakvi su i sami.

  3. pošto je on sve uništio ti bi da spališ sve što je ostalo. onako volonterski bez odgovornosti.
    isti kao i oni titovi disidenti, gnevni što ih vodja nije voleo i nije prepoznao da oni njega vole više nego neki drugi.
    obojici karta za zemlju nedodjiju.

  4. @Smorke, dobar nik. Inace Danas radi ono sto novinari i treba da rade, pisu o svemu i svima bez obzira ko su i sta su bili ili su sada nesto za razliku od tabloidnih izdanja i tz. tv stanica koje samo prate jedno te isto, bez kritike bez misljenja vec po diktatu, ako niste do sada to razumeli, procitajte negde sta je to novinarska profesija i sta je to sto treba da rade. Blago vama. Napredno. Ziveli

  5. Nadam se da još neko osim N1,“Danas“-a,“Peščanika“ i mene,vodi evidenciju tj. arhivu sa njihovim (SNS) svinjarijama i njihovim „kadrovima“ koji ih prave !!

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Biće razočaravajućih vesti 10

Vučić iz Njujorka: Biće razočaravajućih vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je medijima u Njujorka povodom sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija zakazanoj za četvrtak, na kojoj bi trebala da bude izglasa Rezolucija o Srebrenici da će tokom glasanja biti razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.