Duško Vujošević: Aleksandar Vučić je izbor stranih sila

Ostavite komentar


  1. Koja bi Vama funkcija pripala kada bi bili novi izbori i ako bi Vasi pobedili ?.
    Niko ne shavata pravi problem opozicije mada i pozicije a taj je da se svi bore iskljucivo za svoje dupe , retko kada se pazi na narod u vladanju politicara , mozda nesto malo trenutno se radi . Narod, narod , kako rece onaj pokojni politicar iz jedne dugo vladajuce stranke kada su mu spomenuli narod, „sta ti mravi i gmizavci sta vise hoce „. Tako svi smatraju narod koji radi, koji se bori , a koji ti isti zive od njega zato ja smatram da su partije, stranke politicari besmisleni , uvesti samo zakone koji bi bili jednaki za sve i pridrzavati se zakona a kada neko hoce da menja neki zakon, narod koga se to tice da izadje na ulicu da onaj ili ono telo koje se bavi zakonima vidi da li je to u redu pa neka ga promeni . Ko se ne pridrzava zakona odmah ide kazna .

  2. Dule Vujošević je pokazao na aprilskim izborima koliko se razume u politiku sa Borisom Tadić.

  3. A koji to nije doveden na čelo države od stranaca u zadnjih 100 godina?

  4. Sve je tacno rekao, ali je ranije cutao dok je bio hvaljeni trener i uzimao velike pare od drzave preko Partizana. Ocekujem da se i Zeljko Obradovic naglo politicki „osvesti“ kad dobije pedalu iz Partizana.
    Ljudi iz vrhunskog sporta su se u 99% slucajeva pokazali kao najalaviji na drzavne pare i karakterno najpokvareniji u Srbiji.

  5. Tako je Dule. Naravno, dovele ga zapadne sile da drži pod kontrolom sve, al objasni ti to našim evrofanaticima.

  6. Čovek koji nije obrazovan, koji je znalac samo u sportu ne bi trebao da komentariše politička zbivanja.
    Dule, lupajte loptu to vam dobro ide, nemojte da lupetate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.