Dva odbornička kandidata sa liste „300 Kragujevčana” prešli u SNS 1Foto: GrO SNS Kragujevac

 

Marko Mijanović i Igor Dumić, kandidati za odbornike na izbornoj listi „Grupa građana 300 Kragujevčana – Dušan Zeka Aleksić – Svetla tačka”, prešli su u Srpsku naprednu stranku.

Njihov prelazak je ozvaničen i objavljen na današnjoj konferenciji za štampu Gradskog odbora SNS-a Kragujevac najavljenoj kao – medijske aktivnosti.

Na konferenciji je govorio i nove članove pozdravio Miroslav Petrašinović , zamenik šefa Izbornog štaba kragujevačkog SNS-a.

– Današnjim primerom i dolaskom novih članova potvrđujemo ujedinjenje u istoj ideji i podršci politici predsednika Srbije Aleksanda Vučića, čiji su rezultati jedini vidljivi i merljivi. Izborne liste Srpske napredne stranke su jedine liste koje doprinose poboljšanju kvaliteta života svih kragujevčana i građana Srbije, poručuju iz GrO SNS Kragujevac.

I današnje obraćanje javnosti i medijima kraguevački „naprednjaci” završili su svojim standardnim porukama – „Samo zajedničkim radom ujedinjeni oko istog cilja poručujemo da 17. decembra.”, „Kragujevac ne sme da stane!” i „Srbija ne sme da stane!”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari