DVERI: Aja Jung ima veća prava od narodnih poslanika

Ostavite komentar


  1. Bosko Obradovic je u pravu.Aja Jung je za mnoge anonimus .To je neozbiljna politika koja NE donosi dobro Srbiji,Ali pojedinci odlicno zive naspram onih Koji prezivljavaju said 100 evra.

    1. Ne može se očekivati da ista a pogotovo ne veća prava imaju oni koje je mučki i na silu u Skupštinu uveo tamo neki skot i pozitivno istaknuti gradjani Srbije!

  2. Зар овај Обрадовић не подсећа на млађанога Вучића кад је са торбама и папирима витлао са телевизије на телевизију ,,зумбирајући“ документа која му је вероватно припремила нека страна агенција док није дошо на власт и ево коначно да изда све што један народ чини народом у нашем случају КиМ. Бојим се само да се историја не понови и Обрадовић када једном дође, а изгледа како га неко гура и доћи ће, не узме ,,Вучићеве ципеле“ и крене његовим трагом тј. на ред ће доћи Војводина као и Рашка (Санџак) и Прешевска долина. Неможе баш све господар Вучић. Све у свему ОПЗИЦИЈА ЈЕ НАЖАЛОСТ ,,УМРЛА“!!!

  3. Ovo mi lici na tuzakanje. Smrc nisu nam dali salu, smrc. Preuvelicavanje u svrhu kampanje

    1. Ko je studirao, zna da deo studija čini i praksa, a svaka praksa se sastoji u povezivanju teorije sa realnim situacijama u životu. U ovom slučaju je to trebalo da bude u Narodnoj skupštini.
      Ili je po Vašem, trebalo da nekoliko poslanika ode do fakulteta, kakav bi onda bio Vaš komentar?

      1. Pobogu, zašto se raspravljate s botom? Pa ta osoba je dobila zadatak da napiše desetak komentara pod različitim imenima (zato je svuda napisala samo po jednu rečenicu – ne može da smisli više). Završio posao i otišao na neki drugi sajt da ostavlja komentare. Kao da njega zanima šta ko misli o tome što je napisao.

  4. Postoji li Ustavom i/ili zakonima predviđena institucija koja treba da reaguje u situaciji da, ne daj Bože, šef države mentalno oboli?

  5. Zaista sraman i bahat postupak koalicije na vlasti a koja gazduje prostorom u zgradi Narodne skupštine. Bolje od samovolje i bahatosti od strane SNS-a i njemu sličnih nije se moglo ni očekivati. Zaista ne znam ko je gospođa Aja Jung, video sam samo da nastupe za SNS koristi za svoje markentiške pozive za njenu školu plesa, šta li. Sramota od strane vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.